Kirk Daglas sahranjen u Los Anđelesu: Dan nakon pogreba njegov sin Majkl se obratio javnosti

Kako porodica Daglas ispoveda judaizam, sahrana je obavljena po jeverjskim religijskim običajima

  • 1
Kirk Daglas Douglas Foto: P&P/The Mega Agency/Profimedia

Holivudski glumac Kirk Daglas (103), koji je preminuo u sredu, sahranjen je juče na groblju Memorijalni park "Village Westwood" u Los Anđelesu. Pogrebu su pristusvovali njegova supruga En (100), sinovi Majkl, Džoel i Piter, snaja Ketrin Zita-Džons i unuk Kameron.

Oni su išli iza kovčega, a Daglasovu suprugu En, koja je s njim bila u braku punih 65 godina, gurali su u kolicima. Kako porodica Daglas ispoveda judaizam, sahrana je obavljena po jeverjskim religijskim običajima.

Samo dan nakon sahrane Majkl Daglas iznenada se pojavio u javnosti, prvi put otkako je putem Instagrama obavestio javnost o smrti svog oca. On je doputovao u Medison, u Viskonsinu, kako bi podržao bivšeg gradonačelnika Njujorka Majka Blumberga u predizbornoj predsedničkoj kampanji. Blumberg je član Demokratske stranke.

On je tom prilikom pričao i o svom ocu, ali istakao da nije bio ovoliko uzbuđen zbog predsedničkih izbora još od Džona F. Kenedija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KALIMERA

    9. februar 2020 | 00:31

    Sta vredi. Isto mu dodje na kraju. 83,93,103... Kraj je neminovan. Ali ovoj cudnoj povorci je nesto smesno. Ruzno i nepristojno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA