≫ 

Glumica "Čari" se kaje zbog svojih komentara za Natali Portman: "Izgubila sam uvid o široj slici"

Da se podsetimo, Rouz je kritikovala Natali zbog haljine koju je nosila na ovogodišnjoj dodeli Oskara, a koja je bila ispunjena imenima režiserki koje nisu bile nominovane za Oskara...

  • 0
Harvey Weinstein

Rou Mekgaun / Foto: Tanjug/AP

Rouz Mekgaun je na svom Twitter profilu objavila da se kaje zbog svog napada na Natali Portman, koja je za dodelu Oskara nosila haljinu sa imenima žena-režisera koje nisu bile nominovane na ovogodišnjoj filmskoj ceremoniji, prenosi "Gardijan".

Mekgaunova se nije direktno izvinila Portmanovoj, ali je napisala:

- Moja kritika je trebalo da se odnosi na holivudsku kulturu ćutnje koja se i dalje nastavlja. Shvatila sam da sam time što sam kritikovala nekoga lično, izgubila uvid o široj slici - i dodala:

Oskar 2020

Natali Portman / Foto: Tanjug/AP

- Svi glasovi, kako god izgovoreni, validni su. Hajde da pomeramo granice na svaki način koji možemo. Vreme je da postanemo glasni.

Da se podsetimo, Rouz je kritikovala Natali zbog haljine koju je nosila na ovogodišnjoj dodeli Oskara, a koja je bila ispunjena imenima režiserki koje nisu bile nominovane za Oskara.

- Mislim da je ovaj tip aktivizma duboko uvredljiv za sve nas koji stvarno nešto radimo. Ne pišem ovo iz ogorčenosti. Pišem iz gađenja - između ostalog je Rouz nedavno napisala na društvenim mrežama.

Natalie Portman

Foto: Tanjug/AP

Portmanova joj je odgovorila:

- Saglasna sam sa gospođicom Mekgaun da je pogrešno nazivati me "hrabrom" time što sam nosila haljinu sa imenima žena. Hrabrost je termin koji asociram sa delima onih žena koje su svedočile protiv Harvija Vajnstina poslednjih nekoliko nedelja, pod neverovatnim pritiskom.

Video: Skarlet Johanson je prećutno podržala seksualnog predatora, a onda uradila nešto još gore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA