≫ 

Veliki povratak: Kevin iz kultnog filma "Sam u kući" pridružio se ekipi popularne TV serije

Može li ova uloga da povrati slavu nekada veoma voljenom glumcu?

  • 3
Film Sam u kuci Mekoli Kalkin u filmu "Sam u kući" / Foto: Profimedia

Deseta sezona serije Američka horor priča kompletirala je svoju glumačku postavu. Jubilarna sezona, pored povratka Evana Petersa i Sare Polson, dobrodošlicu je poželela i Mekoliju Kalkinu.

Kokreator serije, Rajan Marfi, na Instagramu je otkrio dugu listu zvezda koja će se pojaviti u novoj sezoni Američke horor priče. Zvezda kultnih filmova Sam u kući, po prvi put će se pojaviti u horor antologiji studija FX.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Ryan Murphy (@mrrpmurphy) on

Tizer video koji je Rajan Marfi postavio na Instagram, prikazuje plažu i talase, dok se u pratnji numere kantri pevača Orvila Peka, polako pojavljuju imena glumačke postave. Pored glumaca, nisu objavljene dodatne informacije o desetoj sezoni serijala.

FX nedavno je objavio da će serija imati 13 sezona i da Marfijev ugovor sa kućom Netflix neće ugroziti Američku horor priču.

- Rajan i Bred Falčuk neosporni su majstori horora, uspeli su da kreiraju antologijsku limitiranu seriju, koja je uspela da održi svoju popularnost čitavu deceniju. Zahvalni smo što su oni, Dejna Valden i partneri našeg studija, odlučili da održe seriju još tri godine - istakao je Džon Landgraf, direktor FX networks.

Film Sam u kuci Mekoli Kalkin u filmu "Sam u kući" / Foto: Profimedia

Pored Kalkina, koji se nedavno pojavio u seriji Dollface, ekipu desete sezone čine Keti Bejts, Lesli Grosman, Bili Lurd, Adina Porter, Lili Rejb, Anđelika Ros i Fin Vitrok. Evan Peters i Sara Poloen su izostali iz devete sezone serije, čiji je naslov bio Američka horor priča: 1984.

Premijera TV serije zakazana je za jesen 2020. godine.

K.B.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzonii

    27. februar 2020 | 14:47

    A pazi mu facu i osmeh. Rodjen za ulogu Jokera. Samo sminka fali...

  • Sremcica

    27. februar 2020 | 18:16

    Kao kevina sam ga stvarno obozavao.Sad mi je nekako antipatican

  • Džontra

    28. februar 2020 | 13:51

    Američka horor priča je nažalost sranje serija...Veliki sam ljubitelj horora,ali samo je prva sezona valjala.Gledao sam prve četiri sezone I svaka sledeća je bila gora I gora...obećavajuća priča U početku,pa onda ubacivanje nekih totalno nepovezanih elemenata I kraj koji nema veze sa vezom,jednom rečju,sem prve sezone svaka sledeća nije imala jasan I zaokružen početak,sredinu I kraj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA