≫ 

Vukašinova Malina skrhana vešću o smrti našeg glumca: Trebalo je da se vidimo, ali nije došao...

- Divno smo sarađivali, a pamtiću ga kao jednog dragog kolegu i sjajnog glumca - kaže nam Snežana

  • 5
Snežana Savić, Desimir Stanojević Snežana i Desimir trebalo je ponovo da sarađuju, ali nisu uspeli da se sastanu, Foto: ATA Images

Glumac Desimir Stanojević preminuo je jutros u svom stanu u Beogradu u 70. godini života, a pubilika će ga najviše pamtiti po ulozi Vukašina Gloubovića u legendarnoj seriji "Srećni ljudi".

U megapopularnoj seriji Desimir je igrao glavnu ulogu, a čuveni Vukašin ostaće upamćen i po scenama sa Malinom Vojvodić, koju je maestralno odigrala glumica Snežana Savić.

Glumica kaže da je u šoku zbog smrti svog dragog kolege i kaže da postoji mnogo stvari po kojima će ga pamtiti.

- Bili smo glumački par godine na jednom festivalu u Nišu. Divno smo sarađivali, a pamtiću ga kao jednog dragog kolegu i sjajnog glumca. Bio je izuzetno muzikalan, igrao je sa velikim uspehom i mnoge mjuzikle, zaista je bio svestran - priča Snežana za Telegraf.rs.

Glumica je izrazila duboko saučešće porodici i njegovoj ženi Nadi za koju je, kako kaže, Desimir bio jako vezan.

- Nisam znala da je bio bolestan, a zaista sam zatečena. Htela bih da izrazim saučešće njegovoj porodici i njegovoj Nadi, za koju je bio jako vezan. Mislim da su oni jako, jako dugo bili zajedno - kaže Snežana.

Čuvena Malina Vojvodić je otkrila i kada se poslednji put čula sa kolegom Desimirom. Kaže, trebalo je ponovo da rade zajedno.

- Baš smo se letos čuli, zvao me je da nešto zajedno radimo i dogovarali smo se da se vidimo, da on dođe do pozorišta gde sam ja već imala probe i spremala predstavu, međutim, nije došao i to je bio poslednji put da smo se čuli - otkrila nam je Snežana.

Evo kako je pokojni Desimir govorio o scenama Maline i Vukašina iz serije, o kojima je brujala cela Srbija:

Video: Ovako je Desimir Stanojević govorio za Telegraf 2016. godine

(N. Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA