≫ 

Ovi filmovi snimljeni po istinitim pričama i dalje nas očekuju 2020. godine

Od ratnih heroja, preko slavnih muzičkih zvezda, pa sve do tragičnih ljubavnih priča, ova godina biće obeležena i vrhunskim ostvarenjima

  • 0
Džesi Ajzenberg Džesi Ajzenberg u filmu "Resistance" / Printskrin: YouTube/Movie Coverage

Gledanje filma snimljenog po istinitoj priči, poseban je vid multitaskinga, piše Cosmopolitan. Ne samo da vas zabavljaju vaši omiljeni glumci, nego i učite. To je vrlo važno jer, čak i kada mislite da znate sve o istorijskim događajima ili ličnim pričama koje se nalaze u centru dešavanja ovih filmova, bićete šokirani novim detaljima koje ćete saznati ili ćete doživeti priču na potpuno nov način, na koji čitanjem niste mogli.

Od ratnih heroja, pa sve do tragičnih ljubavnih priča ovo su filmovi snimljeni po istinitim događajima koje ćemo gledati u 2020. godini:

Resistance 

Pre nego što je postao najpoznatiji pantomimičar na svetu, Marsel Marso je gradio glumačku karijeru, a rođen je kao Jevrej, Marsel Mengel. U ovom filmu glavnu ulogu ima Džesi Ajzenberg, a radnja filma prati priču o tome kako se Marso pridružio francuskom otporu kako bi pomogao da se spasu jevrejski siročići tokom Drugog svetskog rata.

Datum prikazivanja: 27. mart

Sergio

Vagner Moura glumi brazilskog diplomatu Ujedinjenih nacija, Seržija Vijeiru de Meloa. Smešten u vreme nakon napada Amerikanaca na Irak, prati napore koji su učinjeni da bi se spasio De Melo, kada je bio zarobljen ispod ruševina, nakon što je njegov štab u Bagdadu napao bombaš samoubica. Osim toga, u filmu postoji i ljubavna priča.

Datum prikazivanja: 17. april

Stardust

Ovo je priča o jednom delu života Dejvida Bouvija, o njegovom putovanju u Ameriku 1971. godine, kada je stvorio svoj legendarni alter-ego, Zigi Stardast. Britanski glumac, Džoni Flin glumi Bouvija u ovom kontroverznom filmu koji je snimljen bez podrške Bouvijevog sina i bez njegove originalne muzike.

Datum prikazivanja: očekuje se 2020. godine

The One and Only Ivan

Ovo može delovati kao dečji, fantastični film, ali je zapravo inspirisan istinitom pričom o gorili koja se zove Ivan, koji je živeo u kavezu u jednom tržnom centru, dok ga nije usvojio zoološki vrt. Ivan pokušava da pobegne od takvog života uz pomoć svojih prijatelja: slona po imenu Stela i psa po imenu Bob. Anđelina Džoli, Deni Devito i Helen Miren su pozajmili glasove pojedinim likovima.

Datum prikazivanja: 14. avgust

The Trial of the Chicago 7

Nakon kontrakulturnih protesta na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji 1968. godine, u Čikagu, savezna vlada je optužila sedmoro ljudi za zaveru i druga krivična dela. Film se bavi ozloglašenim suđenjem 1969. godine, a glavne uloge, između ostalih, igraju Edi Ridmejn i Majkl Kiton.

Datum prikazivanja: 25. septembar (ograničeno izdanje) i 2. oktobar (prikaz celog filma)

Respect

Dženifer Hadson glumi Aretu Frenklin u ovoj dugoočekivanoj biografiji o karijeri ove pevačice, koja prati njen život od trenutka kada je počela da peva u crkvenom horu, pa sve dok nije stekla status međunarodne kraljice soula.

Datum prikazivanja: 9. oktobar

King Richard

Uprkos svim teškoćama i tome što nije imao nikakve veze sa tenisom, Ričard Vilijams je trenirao jedne od najvećih teniserki svih vremena, svoje ćerke Serenu i Venus Vilijams. Lik Ričarda pripao je Vilu Smitu.

Datum prikazivanja: 25. novembar

Video: Holivudski producent na premijeri filma Hotel Beograd: Miloš Biković je srpski Bred Pit

B.K.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA