≫ 

Poznati američki glumac u srpskoj seriji na RTS-u: Gledaoci "Tvin Piksa" će ga odmah prepoznati

Glavnu junakinju tumači Gorica Popović, a njenog udvarača, američki glumac Kris Malki

  • 5

Pandemija korona virusa prekinula je snimanje TV serije "Kaljave gume", koju za RTS radi izvršna produkcija "Easy E Films", prema scenariju Mie Ćertić, u režiji Miodraga Ćertića.

Prva klapa serije pala je 18. februara i nepunih mesec dana kasnije ekipa se razišla, čekajući da se kamere ponovo uključe, kada se za to uslovi budu stvorili.

Radnja romantične komedije od 10 epizoda smeštena je u Kaliforniju i govori o vremešnoj ženi kojoj umire muž i ona odlazi kod sina u Ameriku, gde na neki način počinje novi život, upoznavši farmera iz "neke američke nedođije".

Glavnu junakinju Vesnu, tumači prvakinja Ateljea 212 Gorica Popović, a njenog udvarača, američki glumac Kris Malki. Uz njih, igraju i Miodrag Krstović, Bojan Žirović, Jelena Stupljanin, Jovana Gavrilović, Goran Sultanović, Olga Odanović, Branka Šelić... Vesninu komšinicu u Kaliforniji igra američka glumica Aida Turturo, poznata iz čuvene serije "Porodica Soprano".

Autorsku ekipu većim delom čini domaća ekipa, ali neminovno i deo iz Sjedinjenih Američkih Država.

Kris Malki, srpskoj publici je najpoznatiji kao Henk iz kultne serije "Tvin Piks". Osim ove serije Dejvida Linča, važnije uloge ostvario je u filmovima Kapetan Filips i Goti, serijama "Carstvo poroka", "Any Day Now". U svojoj filmografiji ima više od 250 filmskih i TV uloga.

Kraljeve gume, serija FOTO: PrintScreen

Pored dvoje glumaca, direktora fotografije Poljaka Marčina Banasiaka, angažovan je i scenografski tim koji je u beogradskom studiju na Dorćolu postavio kalifornijske enterijere. Nakon Srbije, deo ekipe putuje u Kaliforniju, gde će nastaviti snimanje serije čije emitovanje je planirano sledeće godine na RTS-u.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Siniša

    18. april 2020 | 11:37

    Ko je ovaj!?

  • ???

    18. april 2020 | 12:31

    Nikad čuo za ovog glumca

  • Džontra

    18. april 2020 | 16:37

    Pre 3 dana završih sa gledanjem sve 3 sezone tvin piksa I mogu reći Da mi čovek apsolutno nije poznat...prvi put ga vidim...😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA