Novi rekord u Slagalici: Dušan osvojio neverovatnih 422 poena

- Vi ste takmičar sa najvećim brojem poena u četvrfinalu od kada postoji ovaj sistem takmičenja u TV Slagalici - rekla je voditeljka Milica Gacin takmičaru Dušanu Macuri

  • 44
Slagalica Slagalica Printskrin: RTS

Rekord koji je do sada držao Rade Goljović u Slagalici po broju najviše osvojenih poena (404) je srušen. Naime, novi rekord je sada Dušan Macura, koji je u popularnom kvizu, u jednom dvomeču, osvojio 422 boda.

On se tako na impresivan način plasirao u polufinale Slagalice, a čestitke za prolaz dalje, kao i na rekordu, uputila mu je voditeljka Milica Gacin.

- Čestitam, izvanredno. Prvo, čestitam na prolasku u polufinale, a zatim na rekordu koji ste postavili u ovom trenutku. Vi ste takmičar sa najvećim brojem poena u četvrfinalu od kada postoji ovaj sistem takmičenja u TV Slagalici. To je nešto više od godinu dana - rekla je voditeljka Milica Gacin Dušanu koji joj se zahvalio.

Pogledajte snimak:

Video: Oni smišljaju pitanja za učesnike TV Slagalice, a sada su odgovarali na naša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srki

    21. april 2020 | 22:54

    Kakva igracina, nit veceg covega nit veceg znanja, svaka cast!

  • dragan

    21. april 2020 | 23:31

    bolje ovog momka da stavite da uredjuje program na rts.fin i kulturan i prepametan

  • Bole

    21. april 2020 | 22:38

    Koliko kulturan i fer igrač a ne onaj Rade iz Boljevca seljačina klasična, jako loš čovek i dobija na foru. Dušan bivši košarkaš, ima tu kulturu i duh pravog sportiste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA