≫ 

Likvidirani svi Tajkunovi saradnici, sumnja razdire porodicu: Šta nas očekuje u novoj epizodi

Do kraja emitovanja ostalo još tri nedelje

  • 7
Tajkun Dragan Bjelogrlić u seriji "Tajkun" Foto: Promo RTS

U trenutno najgledanijoj domačoj TV seriji Tajkun, likvidiranje saradnika Vladana Simonovića nastaviće se i u novoj epizodi. Iako nije jasno ko tačno stoji iza napada na Simonovića, glavni junak koga tumači Dragan Bjelogrlić pokušava da sačuva svoju porodicu, ali i svoj biznis.

Simonović, zbog informacija koje dobija od Balše, počinje da sumnja i u svog sina, što će se direktno odraziti na Bojanovo učešće u radu Sigme. Odnos oca i sina dodatno će postati otežan kada Bojan počne da sumnja da li je Vladan zaista njegov otac.

TV serija Tajkun svake nedelje obara rekorde gledanosti kako na kanalu Superstar TV, tako i na RTS, a do kraja emitovanja ostalo je još tri nedelje u kojima ćemo otkriti ko stoji iza zavere usmerene ka Tajkunu.

Pored Bjlegrlića, u nastavku ćemo i dalje pratiti razvoj likova koje tumače Branislav Trifunović, Hana Selimović, Tihana Lazović, Vuk Jovanović i drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA