≫ 

TV program za sredu veče: "X-Men", "Krvoproliće", "Magnolija", "Pirati sa Kariba"... Izbor je vaš

Evo koja ostvarenja televizijski kanali nude za večeras...

  • 0
X-Men: First Class X-Men: Prva klasa / Foto: Promo

Budući da policijski čas nastupa u 18h, potrudili smo se da izdvojimo filmove sa programa većeg broja kanala, kako biste se opustili i "prekratili vreme".

Ova ostvarenja možete pogledati večeras, 6. maja, od 17h.

Pink Movies

17h "Tragovi na duši" - Kolman Silk ima tajnu - strašnu pedesetogodišnju tajnu, koju je cenjeni profesor skrivao od svih, uključujući i od njegove supruge, dece i mlade ljubavnice. To je tajna koja će mu uništiti život...

21h "Magnolija" - Film prati jedan dan u životu nekoliko likova koje, a da to oni ne znaju, povezuje televizijski kviz "Šta deca znaju?" u kojem se klinci takmiče protiv odraslih. Erl Patridž, nekada svemoćni producent dotičnog kviza, oboleo je od raka i nalazi se na samrtnoj postelji, dok se za njega brine verni bolničar Fil Parma.

HBO

17:45h "X-Men: Prva klasa" - Pre nego što su Čarls Zavijer i Erik Lenšer uzeli imena Profesor X i Magneto, bili su dva mlada čoveka koji su tek otkrili svoje moći. Pre nego što su postali arhineprijatelji, bili su najbliži prijatelji koji su sarađivali s drugim mutantima (pojedini su bili poznati, drugi novi) da spreče najveću pretnju s kojom se svet ikada suočio.

FOX Movies

18h "Gola istina" - Ebi Rihter je ambiciozna producentkinja jutarnjeg programa na "A.M. Sakramento" stanici i ponosna je na sebe što uspeva da trenutno nađe rešenje za svaki problem – bukvalno svaki, osim svog statusa večite devojke u kojem je potpuno nesrećna.

21h "Pirati sa Kariba: Prokletstvo crnog bisera" - Idilični gusarski život šarmantnog lopova kapetana Džeka Speroua preokreće se nakon što mu je podmukli kapetan Barbosa oteo brod, napao grad Port Rojal i kidnapovao guvernerovu prelepu kćer Elizabet.

CineStar Fantasy

18:20h "Stanar" - Svake godine, tri miliona žena u Americi odlučuje da kupi za sebe novi stan po prvi put u životu. One ne znaju ko je živeo pre njih u tim stanovima, ne znaju da li ima provalnika, i ne znaju da bi trebalo da promene bravu na vratima. Ovo je priča o jednoj takvoj ženi.

Pink Kids

19:35h "Mali Menhetn" - Gejb je jedanaestogodišnjak u petom razredu, koji živi na Aper Vest Sajdu sa ocem i majkom. Njegovi roditelji su razvedeni već godinu i po dana, ali još uvek su u istom stanu. Gejb Njujork smatra svojim gradom - makar onih 10 blokova što se pružaju u okolini njegove kuće. Gejb je veseo kad ima priliku da uzađe sa svoja tri druga, na basket u školskom dvorištu, ili da cunja po susedstvu. Nema vremena za devojčice, niti ga interesuju.

Prva Plus

20h "Voliš li pse?" - Dve godine nakon razvoda, 37-ogodišnja Sara ni jednom nije izašla na sastanak i sada je odlučila da u potpunosti promeni situaciju. Ne znajući kako da upozna slobodnog muškarca, Sara se hrabro javlja na oglas slomljenih srca, ali čovek koji je dočekao i nije baš ispunjenje njenih snova.

CineStar Action

20h "Solomon Kejn" - Kapetan Solomon Kejn je brutalno efikasna mašina za ubijanje iz 16. veka. Naoružan je unikatnim pištoljima, mačetom i dugim šiljatim mačem, i zajedno sa svojim ljudima seje krvoproliće dok se bori za Englesku u ratovima na svim kontinentima.

TV 1000

21h "Svila" - Vernost Erva Žonkura njegovoj prelepoj ženi dolazi u pitanje za vreme trgovačkog putovanja na kome on mora da pronađe svilenu bubu koja će omogućiti ekomonski opstanak njegovog gradića.

Nova S

22h "Bitka za Sevastopolj" - Nakon nemačke invazije na SSSR, student istorije Ljudmila Pavličenko postaje sovjetski borac u 25. pešadijskoj diviziji Crvene armije. Bori se u bici za Odesu, nakon povlačenja iz Odese u odbrani grada Sevastopolja.

RTS 2

22:05h "Ismail" - Desetogodišnji Ismail dolazi u Barselonu u potrazi za ocem Feliksom. Jedini trag koji ima je adresa jednog stana napisana na poleđini pisma upućenog njegovoj majci Aliki.Međutim, tamo se nalazi samo Nora, otmena žena od pedesetak godina, za koju se ispostavlja da je Feliksova mama, odnosno njegova baka.

AXN

22:50 "Napad na Belu kuću" - Džon Kejl, policajac iz Kapitola upravo je saznao da nije primljen na posao iz snova u tajnoj službi, gde bi trebalo da štiti predsednika Džejmsa Sojera. Ne želeći da razočara svoju ćerku lošim vestima, odvodi je u obilazak Bele kuće, u trenutku kad je preuzima grupa teško naoružanih paravojnika.

Prva

22:50h "Krvoproliće" - Drama Romana Polanskog o roditeljima koji uz večeru žele da izglade sukob svojih sinova, što prerasta u verbalni masakr!

Pink Film

00:30h "Mi nismo anđeli 3" - Borko Pavić - Dorijan je sredinom sedamdesetih godina prošlog veka prodao dušu Đavolu kako bi, u socijalističkoj Jugoslaviji postao rok zveda i stekao bogatstvo i slavu. Ali u današnjoj Srbiji, uspeh i slava više ne žive na rokenrolu...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA