≫ 

Mislili ste da je lako biti glumac? Evo kako Kejt Vinslet i Zoi Saldana snimaju "Avatara"

"Trenutak predaha na površini u rezervoaru od 900.000 litara vode..."

  • 0
avatar Printskrin: Youtube/Movieclips

Reditelj Džejms Kameron i producent Džon Landau uveliko su radili na prva dva od ukupno četiri zamišljana nastavka filma "Avatar", kad je snimanje zbog pandemije prekinuto sredinom marta, piše Deadline.

Izvestan "nastavak radova" premešten je u Kaliforniju, gde se radilo na digitalnim specijalnim efektima, a, budući da na Novom Zelandu u toku vikenda nije zabeležen nijedan novi slučaj korona virusa, za očekivati je da se u najskorije nastavi snimanje filmova "Avatar 2" i "Avatar 3"

 

Naime, zvanični Twitter profil "Avatara", objavio je fotografiju koja prikazuje Kejt Vinslet, Zoi Saldanu, Sema Vortingtona i Klifa Kertisa u pauzi podvodnog snimanja. Pretpostavlja se da je fotografija snimljena prošle ili početkom ove godine.

- Trenutak predaha na površini u rezervoaru od 900.000 litara vode, specijalno napravljenom za nastavke "Avatara" - piše u opisu fotografije.

Avatar 2 Foto: Twitter/@officialavatar

Kejt Vinslet i Kurt Kertis su se priključili ekipi filma, dok će Zoi Saldana i Sem Vortington reprizirati svoje uloge Nejtiri i Džejka Salija.

- Kejt je bila vrlo uzbuđena što će snimati pod vodom i u stanju je da veoma dugo zadrži dah. Po nekoliko minuta bi bila pod vodom, glumeći i plivajući. Potpuno je prigrlila fizikalnost svog lika - prošle godine je izjavio Džejms Kameron o Vinsletovoj.

Video: Bjelogrlić o najtežim scenama: Davili smo se u močvari, žabe su skakale oko nas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA