≫ 

Završena 1. sezona najomiljenije porodične drame: "Tajkun" otišao uz "Odiseju"

Kroz deset epizoda, koje su obarale rekorde gledanosti, publici je dočaran turbulentan život moćnog tajkuna Vladana Simonovića i njegove neusklađene porodice...

  • 9
Dragan Bjelogrlić, Tajkun Printskrin: YouTube/Tajkun

Publika je prethodih dana imala priliku da pogleda poslednju epizodu najomiljenije porodične drame, serije "Tajkun", čiji nam misteriozni i dramski završetak mnoga pitanja ostavlja otvorena za dalje rasplete.

Kroz deset epizoda, koje su obarale rekorde gledanosti na Superstar TV, tako i na RTS, publici je dočaran turbulentan život moćnog tajkuna Vladana Simonovića i njegove neusklađene porodice u trenutku kada i država i moćni neprijatelji prete da unište njegovo poslovno carstvo.

Tajkun Printskrin: YouTube/Tajkun

Produkcijska kuća Firefly okupila je jedinstven autorski tim koji potpisuje seriju "Tajkun": scenarista Đorđe Milosavljević, režija Miroslav Terzić, dok je direktor fotografije bio Radan Popović.

Uz Dragana Bjelogrlića u glavnoj ulozi, glumačku ekipu čine Branislav Trifunović, Marko Baćović, Hana Selimović, Anita Mančić, Ivan Đorđević Džudi, Dubravka Kovjanić kao i mlade glumačke nade Vuk Jovanović, Miloš Petrović Trojpec, Vanja Nenadić, Neven Bujić.

Uz Tihanu Lazović, publika je imala prilke da vidi i regionalne glumce: Janka Volarića Popovića i Tonija Mihajlovskog. U jednoj od epizodnih uloga nastupila je i legendarna pevačica Bebi Dol.

Veliki akcenat kroz svih deset epizoda dat je scenografiji, neke od lokacija su prvi put prikazane TV publici, čime je upotpunjen novi prikaz jedne drugačije estetike, baš kao i kostim koji je na pravi način dočarao sve likove.

Ceo utisak je zaokružila i posebno birana muzika, a publika je posebno reagovala na naslovnu numeru "Kuća izlazećeg sunca". Specijalno za potrebe serije "Tajkun" kompozitor Nemanja Mosurović uradio je novi aranžman ove pesme a za sam kraj je ostavljen veliki hit "Odiseja" iz 1973. godine, poznatog izvođača Lea Martina koja je učinio da sama završnica bude još više upečatljiva.

Pogledajte poslednju scenu:

Video: Making of serije Tajkun: Svaki dan na setu je bio mala anegdota

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA