≫ 

Za sve ljubitelje detektivskih priča: "Mladi inspektor Mors" se vraća na male ekrane

Naša omiljena razonoda je traženje poznatih lica, tako da nas ni ova sezona serije neće razočarati

  • 2
Mladi inspektor Mors Foto: Promo/Viasat World

Sjajna detektivska serija se nastavlja na kanalu Epic Drama. Po žanru zločin i misterija, "Mladi inspektor Mors" biće premijerno prikazan u ponedeljak, 22. juna, i moći ćete da je pratite svakog radnog dana u 21h.

Naša omiljena razonoda je traženje poznatih lica, tako da nas ni ova sezona serije neće razočarati. U seriji se pojavljuje Naomi Betrik, koja je poznata po glavnoj ulozi u seriji "Džejmstaun". Tu je i Ričard Harington, koga se mnogi sećaju kao kapetana Endrua Blemija iz serije "Poldark".

Mladi inspektor Mors Foto: Promo/Viasat World

U ovoj novoj trilogiji, Endevor i njegove kolege ulaze u novu dekadu i u eru promena. Na novogodišnju noć, 1969. godine, tim se okuplja u Kasl Gejtu, a Brajt je ponovo njihov šef. Događaji iz prethodne godine ostavili su svoj trag. U ovoj sezoni, neka stara prijateljstva suočiće se sa izazovima, a neka nova prijateljstva će se tek roditi. U samom povoju ženske emancipacije, društvenog napretka i dostignuća nauke, 70. godine 20. veka započinju otkrivanjem tela pored kanala, na prvi dan Nove godine. Jedino što je svedok te noći čuo bio je zvižduk. Pred timom je ozbiljan i težak zadatak.

Mladi inspektor Mors Foto: Promo/Viasat World

Režiju potpisuju Rasel Luis i Kolin Dekster, a uloge tumače: Šon Evans, Rodžer Alam, Anton Leser, Šon Rigbi, Džejms Bredšo, Ebigejl Tou i Karolin O'Nil.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Amon ra

    18. jun 2020 | 11:09

    Jedan jedini i neponovljivi je John Taw u ulozi inspektora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA