Da li znaju nešto što mi ne? Proslava "Ratova zvezda" odložena, preskočiće čak i 2021. godinu

Ništa od najveće konvencije ljubitelja "Star Wars"

  • 0
Star Wars

Konvencija okuplja fanove iz celog sveta / Foto: Profimedia/Zuma Press

Proslava "Ratova zvezda" (Star Wars Celebration) odložena je prvi put u svojoj istoriji. Konvencija koju fanovi franšize željno iščekuju, a koja je trebalo da se održi krajem avgusta, pomerena je čak za 2022. godinu, preskočivši tako i mogućnost da idućeg leta Anahajm ispune turisti sa drugih planeta.

- Na proslavi "Ratova zvezda" najvažnija nam je bezbedost naših fanova, gostiju, izlagača i osoblja. Zbog pandemije korona virusa, i u dogovoru sa lokalnim i državnim stručnjacima, odlučili smo da odložimo skup zakazan za 2020. godinu - saopštili su juče orrganizatori.

Oni koji su kupili karte moći će da ih iskoriste 2022. godine, refundiraju ili za taj novac kupe neku "Star Wars" brndiranu robu.

Ove godine trebalo je da se proslava po drugi put održi u Anahajmu, Kaliforniji. Otkako je uspostavljena 1999. godine, konvencija se selila od Los Anđelesa preko Japana, Nemačke i Velike Britanije.

Podsetimo, i drugi događaji koji okupljaju ljubitelje određenih franšiza odloženi su ove godine, a među njima i onaj najveći - Komikon (Comic-Con), koji je trebalo da se održi od 22. do 26. jula.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA