≫ 

Kad si zvezda, sve se može: Tom Kruz izbegao karantin, vraća se snimanju "Nemoguće misije 7"

Podsetimo, snimanje "Nemoguće misije 7" odloženo je u februaru zbog izbijanja pandemije korona virusa

  • 0
Tom Kruz Tom Kruz / Foto: Profimedia/AFP

Čak i usred pandemije i svetske krize biti slavna ličnost sa sobom nosi određene privilegije. Tako je glumcu Tomu Kruzu dozvoljeno da zaobiđe 14-dnevni karantin, obavezan po dolasku u Ujedinjeno kraljevstvo, kako bi nastavio da snima svoj novi film "Nemoguća misija 7" (Mission: Impossible 7).

Sekretar za kulturu UK-a Oliver Dauden rekao je da je Kruz deo male grupe koja će moći da izbegne karantin, u cilju "kontinuiranih napora da se bezbedno snimanje ponovo uspostavi na ostrvu".

- Najveći svetski blokbasteri i kvalitetne serije snimljene su u Britaniji. Naša kreativnost, stručnost i poreske olakšice deo su filmske industrije koja donosi veliki profit našoj ekonomiji. Želimo da se industrija povrati, a to što ćemo jedan mali deo ekipe ovog filma pustiti da izbegnu karantin, jeste deo naših kontinuiranih napora da se bezbedno snimanje ponovo uspostavi na ostrvu - rekao je on.

Ovo izuzeće važi samo za članove ekipe koji dolaze u Engledsku kako bi sarađivali sa studijima i produkcijskim kućama koje su birtanske. Svaki studio biće zadužen da stvori bezbednu sredinu, da postane svojevrsni "mehur" u kome će članovi ekipe u radu provesti dve nedelje, ne napuštajući ga. Isotvremeno, moraće da prate sve zahteve zdravstvenog sistema.

Podsetimo, snimanje "Nemoguće misije 7" odloženo je u februaru zbog izbijanja pandemije korona virusa. Paramount je potom pomerio premijeru za 19. novembar 2021. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA