≫ 

Naslednica agenta 007: Snima se film o ćerki Džejmsa Bonda

Matildu njen otac trenira da postane ubica

  • 0
Emi nagrade, dodela Emi nagrada Fibi Voler-Bridž / Foto: Tanjug/AP

Fibi Voler-Bridž, britanska glumica i scenaristkinja serija "Fleabag" i "Ubiti Iv", sprema novi filmski projekat koji će obradovati sve ljubitelje špijunskih filmova o Džejmsu Bondu.

To, međutim, neće biti još jedna filmska avantura agenta 007, već spinof ovog serijala koji će biti fokusiran na Bondovu ćerku Matildu. Navodno je plan da ovaj film prikaže njenu obuku za špijuna i konflikte sa ocem koji nije baš siguran da li želi da njegova ćerka krene istim stopama kao on.

Olga Kurylenko,  James Bond movie Foto: Profimedia

Fibi Voler-Bridž je već sarađivala sa producentima serijala o Džejmsu Bondu. Naime, ona je prošle godine dobila poziv da radi na scenariju za naredni film o agentu 007 "Nije vreme za umiranje".

Voler-Bridž već je dobila sjajne kritike za svoju adaptaciju špijunskog trilerka "Ubiti Iv".

- Ljudi koji stoje iza Džejms Bond franšize zaista žele da dobiju priču o njegovoj ćerki i od toga stvore novu franšizu - rekao je izvor portala The Mirror.

- Verovatno će se u njoj pojaviti i sam Džejms Bond, kome nije svejedno što svoju ćerku trenira da bude ubica, a sve će biti obogaćeno specifičnim humorom Voler-Bridž, koji je pokazala u već dve serije. Produkcijske kuće baš žele da ona bude deo ovog filma - dodao je izvor.

Podsetimo, seriju "Fleabag" Gardijan je svrstao u 10 najboljih u 21. veku. Ipak, njenu glavnu glumicu i scenaristkinju Fibi Voler-Bridž, sreća nije oduvek pratila i do juče je maltene niko nije znao. U dvadesetim godinama mučila se da pronađe posao, a danas je dobitnica 3 Emija i 2 Zlatna globusa. Serija se emituje na servisu "Amazon Prime", uz godišnji ugovor vredan 20 miliona dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA