Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ima talenat i harizmu da igra Bonda": Pirs Brosnan o vesti da će Aaron Tejlor-Džonson biti novi agent 007

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brosnan smatra da je Tejlor-Džonson dobar izbor

  • 1
Pirs Brosnan Foto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pirs Brosnan se osvrnuo na vest da se šuška da će Aaron Tejlor-Džonson biti novi Džejms Bond.

Prošle nedelje je objavljeno da će zvezda filma "Tenet" preuzeti čuvenu ulogu, dve godine nakon što je Danijel Krejg napustio franšizu.

Prema tabloidu The Sun, izvor je podelio da je EON Productions ponudio ulogu 33-godišnjaku: "Bond je Aronov posao, ako on to želi da prihvati. Zvanična ponuda je na stolu i čekaju da se jave. Što se EON-a tiče, Aron će potpisati ugovor u narednim danima i oni mogu da počnu da se pripremaju za veliku najavu."

Tejlor-Džonson je bio samo jedan od glumaca o kojima se pričalo za ulogu britanskog tajnog agenta, a favorizovani su i Idris Elba, Henri Kavil i Reže-Džin Pejdž.

Aaron Taylor Johnson Aron Tejlor Džonson Foto: Steve Cho Kyewoong/Penta Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Izgleda da je kasting odobrio Pirs Brosnan, koja je igrao Bonda od 1995. do 2002. U razgovoru za RTE Radio 1, irski glumac je rekao:

"Mislim da čovek ima šta da uradi, ima talenat i harizmu da igra Bonda, i to u velikoj meri. Pročitao sam vesti o njegovim mogućnostima da bude Bond, tako da bih definitivno bacio kapu momku. Budite hrabri, idite tamo i dobro se provedite. Samo voli to, samo napred. On to može", rekao je Brosnan, prenosi NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA