≫ 

Snima se novi film o Petru Panu: Džud Lo u pregovorima za Kapetana Kuku

Da podsetimo, i dalje ne postoji kvalitetan igrani film o Petru Panu...

  • 0
Džud Lou Foto: Profimedia

Da, Dizni uveliko radi na filmu "Petar Pan i Vendi", igranom rimejku animiranog klasika iz 1953. godine, a sad se šuška da je Džud Lo glavni kandidat za Kapetana Kuku, piše Collider.

Film će režirati Dejvid Loveri, koji stoji iza reboot-a "Pitov zmaj" (Pete’s Dragon) iz 2016. On je napisao i scenario, uz pomoć Tobija Halbruka.

Petar Pan Kapetan Kuka i gospodin Smi / Printskrin: YouTube/Panda TV

Da podsetimo, i dalje ne postoji kvalitetan igrani film o Petru Panu. Najbliže koji je tome mogao da dođe je "Kuka" (Hook) iz 1991. godine, koji budi nostalgiju, ali je bio kritičko i komercijalno razočaranje. Nakon toga, "Petar Pan" (2003) je bio pohvaljen, ali nije zaradio novac na bioskopskim blagajnama, dok je "Pan" (2015) sa Hjuom Džekmenom bio apsolutno razočaranje.

Što se tiče Džuda Loa, nekoliko puta dosad je glumio zlikovce i svaki put se u tome snašao (Road to Perdition, King Arthur: Legend of The Sword, Captain Marvel), pa se nadamo da će mu i ovde biti data šansa da zablista.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA