≫ 

Hičkokova kamera, žuti kadilak Leonarda Dikaprija, Nostromo iz "Osmog putnika"... sve na prodaju

Memorabilija iz filmova "Vrtoglavica", "Indijana Džons", "Ratovi zvezda"...

  • 1
Once Upon a Time in Hollywood Žuti kadilak Rika Daltona iz filma "Bilo jednom u Holivudu" (2019) / Printskrin: YouTube/LOUDLABS

Ako ste veliki ljubitelj kinematografije, a imate mnogo novca, oduševićete se vešću da od 26. do 27. avgusta u Los Anđelesu, Prop Store, jedna od vodećih filmskih i TV memorabilija kompanija u svetu, stavlja na aukciju više od 850 predmeta i rekvizita iz holivudskih filmova.  

U ponudi su Vista Vision motion picture kamera Alfreda Hičkoka koju je koristio u toku snimanja filma "Vrtoglavica" (Vertigo), minijatura letelice Nostromo od 3,3 metra iz "Osmog putnika", medaljon boga Ra iz "Indijana Džons: Otimači izgubljenog kovčega", žuti kadilak Rika Daltona (Leonardo Dikaprio) iz "Bilo jednom u… Holivudu", mač lightsaber Obi-Van Kenobija iz "Ratovi zvezda: Napad klonova" i dr.

Alien (1979) Letelica "Nostromo" iz filma "Osmi putnik" (1979) / Printskrin: YouTube/Mr H Reviews

Kao što možete pretpostaviti, Prop Store očekuje da će ove predmete prodati po visokim cenama. Za one koji su u mogućnosti i žele da predmete vide uživo, moraju zakazati sastanak kod pomenute kompanije, piše Collider.

Indijana Džons Medaljon boga Ra iz filma "Indijana Džons: Otimači izgubljenog blaga" (1981) / Printskrin: YouTube/Mr H Reviews

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    16. jul 2020 | 12:26

    Тамо је СВЕ на продају. И држава, само кад би неко скупио довољно новца.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA