≫ 

Možete li brzo da izgovorite naziv novog filma o Boratu?

Zaplet se i dalje drži u tajnosti...

  • 1
Borat "Borat: Kulturno uzdizanje u Americi za pravljenje koristi slavne nacije Kazahstana" / Foto: IMDB/20th Century Fox

Saša Baron Koen objavio je naziv novog filma o Boratu, koji je u tajnosti snimio tokom pandemije.

Nastavak filma "Borat! Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan" iz 2006. godine, nosi naziv "Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan".

Izazivamo vas da ga izgovorite brzo.

Zaplet se i dalje drži u tajnosti, ali ono što se zna jeste da Borat više nije polu-poznata TV ličnosti iz Kazahstana, koju je igrao u filmu 2006. goine. Šira publika ga sada zna, tako da je on primoran da se prerušava kako bi intervjuisao druge. Tako jedan od onih "upućenih" koji su imali privilegiju da pogleda film kažu da "Koen glumi Borata koji glumi Koena".

Nije poznato ni da li iza novog materijala stoji 20th Century Fox, koji je finansirao i distribuirao film iz 2006. godine, kao ni da li je u sve, kao i pre 14 godina, umešan i reditelj Lari Čarls.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Bhm

    29. septembar 2020 | 00:11

    Trosenje novca na ovakve filmove je besmisleno,on je svoje odglumio s prvim filmom i to je to.Ovi pokusaji su suvise steriloni da bi doneli neki novac jer to je ovde bitno,zar ne?Siguran sam da nije po sredi film koji bi se gledao s umetnicke tacke gledista?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA