Premijera nove sezone serije "Fear The Walking Dead"

Dragi gledaoci televizije AMC i fanovi serije Fear The Walking Dead, kanal AMC je tokom meseca oktobra pripremio premijeru nove sezone  AMC serije koju su svi sa nestrpljenjem očekivali. Nova, šesta sezona serije Fear the Walking Dead će, kao i prethodnih sezona, imati svetsku premijeru na kanalu AMC i biće emitovana u ponedeljak 12. oktobra u 3:00h, sa reprizom istog dana u 22:00h

  • 0
Premijera nove sezone serije

Foto: AMC International

Konačno se na male ekrane vraćaju likovi iz ove popularne post-apokaliptične drame. Šesta sezona serije Fear the Walking Dead prikazuje šta se dogodilo sa neobičnom porodicom ujedinjenom oko misije da pomogne onima kojima je pomoć potrebna. Nakon što su je Vidržinija (Kolbi Minifi) i njeni Pioniri rasturili, grupa se raštrkala po njenim dalekosežnim naseljima. Poslednje što je Morgan (Leni Džejms) poručio grupi na kraju pete sezone jeste da „samo žive“, a u ovoj sezoni ćemo videti šta to tačno znači za svakog od njih. Neki će smatrati da su stabilnost i mogućnosti koje se pružaju u Virdžinijinim zajednicama intrigantni, neki će potonuti u mrak, dok će se drugi boriti protiv onoga što im je nametnuto. Život iza Virdžinijinih zidina dovešće u iskušenje svakog od njih na različite načine, što će ih prinuditi da pronađu svoje mesto u ovom novom svetu.

Izvršni producenti serije Fear The Walking Dead su Scott M. Gimple, Andrew Chambliss, Ian Goldberg, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero i David Alpert, u produkciji kuće AMC Studios.

Serija Fear The Walking Dead je bila premijerno prikazana pre tačno pet godina kao preteča serije “Okružen mrtvima” a od samog početka je stekla milionski broj fanova širom sveta zbog svoje neuobičajne tematike i savršene produkcije.

Nakon uspešnog prikazivanja prethodnih pet sezona, glumačka i producentska ekipa u istom sastavu nastavlja svoju sagu. Prva epizoda nosi naziv “Kraj je početak”- a šta to znači za glavne likove u ovoj seriji- pogledajte premijerno na kanalu AMC.

Baš pred predstojeću ekskluzivnu premijeru nove sezone AMC-ove popularne serije „Fear the Walking Dead“ u Srbiji, AMC Networks International - Centralna i Severna Evropa, potpisali su novi ugovor o distribuciji AMC kanala. Srpski televizijski provajder MTS Antenna dodao je AMC na svoj spisak kanala. Ovo novo lansiranje deo je kontinuiranog širenja AMC kanala u jadranskom regionu, jer je kanal sada postao dostupan u ponudi svih glavnih operatera u Srbiji.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA