≫ 

Netfliks priprema seriju o Konanu Varvarinu, ikoni epske fantastike

Iako je film o Konanu iz 2011, kad ga je tumačio Džejson Momoa, bio kritički i komercijalni neuspeh, ovaj lik je još uvek veoma popularan među publikom

  • 2
Konan Varvarin, Conan Arnold Švarceneger u filmu "Konan Varvarin" (1982) / Foto: Promo

Netflix se nalazi u ranoj fazi razvoja serije o Konanu Varvarinu, piše Deadline. Čuveni lik kog je stvorio Robert E. Hauard 30-ih godina prošlog veka i danas predstavlja jednu od ikona epske fantastike.

Iako je film o Konanu iz 2011, kad ga je tumačio Džejson Momoa, bio kritički i komercijalni neuspeh, ovaj lik je još uvek veoma popularan među publikom, a Netflix-ov nedavni uspeh sa serijom o Vešcu (The Witcher) je dokaz da na striming platformi ima mesta i dovoljno interesovanja za ovakav žanr, prenosi Strip Blog.

Netflix je napravio dogovor sa Conan Properties International koji im daje prava na TV i filmske adaptacije ove franšize. Trenutno se traži tim koji će ovu seriju sprovesti u delo.

Netflix je poslednjih godina postigao veliki uspeh sa estetski unikatnim sadržajem i naslovima poput Stranger Things, Dark, Ozark, Altered Carbon, Daredevil, Punisher, The Witcher, te bi Konan mogao biti sledeći pogodak za ovu striming platformu.

Okviran datum premijere i imena koja će raditi na projektu još uvek su nepoznati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Прле

    3. oktobar 2020 | 17:52

    Задњи Конан из 2011 је катастрофа лош! Одрастао сам читајући стрип, 80их и 90их су успевали много боље да направе ставе лик Конана на платно! Не свиђа ми се драматургија и избор глумаца коју Нетфликс ради.

  • Kale

    5. oktobar 2020 | 09:37

    Ništa bez Švarcenegera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA