≫ 

Ubijen glumac koji se proslavio u filmovima Spajka Lija: Upucan nekoliko puta u leđa

Li je objavio na Instagramu tragičnu vest o Birdu

  • 2
Tomas Dzeferson Bird Tomas Dzeferson Bird / Printskrin: YT/Movieclips

Glumac Tomas Džeferson Bird, koji je igrao u brojnim filmovima reditelja Spajka Lija, ubijen je u subotu u Atlanti, saopštila je policija tog američkog grada.

Kada je policija stigla na mesto događaja, pronašla je Birda bez znakova života, a nešto kasnije je Hitna pomoć konstatovala njegovu smrt. Bird (70) je upucan nekoliko puta s leđa.

U nedelju je Li objavio na Instagramu tragičnu vest o Birdu, koji se pojavio u njegovim filmovima “Dileri” (Clockers), “Dobio je igru” (He Got Game), "Chi-Raq" i drugim, prenosi Entertainment.

- Jako sam tužan zbog objave o tragičnom ubistvu našeg voljenog brata Tomasa Džefersona Birda, prošle noći u Atlanti, Džordžija. Tom je moj čovek. Ovde ispod vidite ga kao zastrašujućeg lika Erola Bejmsa u "Dilerima". Brat Bird je takođe igrao u mojim filmovima "Chi-raq", "Sweet blood of Jesus", "Girl 6", "Red Hook Summer", "Bamboozled", “Dobio je igru”, Get on the Bus i “Dileri”. Saučešće i blagoslov za njegovu porodicu. Počivaj u miru, brate Birde - napisao je Li.

 
 
 
View this post on Instagram
I’m So Sad To Announce The Tragic Murder Of Our Beloved Brother Thomas Jefferson Byrd Last Night In Atlanta,Georgia. Tom Is My Guy,Here Below You See Him As The Frightening Character Errol Barnes In CLOCKERS. Brother Byrd Also Did His Thang In My Joints- CHI-RAQ,SWEET BLOOD OF JESUS, RED HOOK SUMMER,BAMBOOZLED,HE GOT GAME,GET ON THE BUS,GIRL 6 And CLOCKERS. May We All Wish Condolences And Blessings To His Family. Rest In Peace Brother Byrd.🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜A post shared by Spike Lee (@officialspikelee) on

Bio je nominovan i za nagradu Toni za najboljeg glumca 2003, za ulogu u predstavi "Ma Rainey’s Black Bottom", po tekstu Ogasta Vilsona.

I glumica Viola Dejvis je reagovala na vest o Birdovom ubistvu.

- O ne!!! 2020! Štaaaa!!!! Volela sam da radim sa tobom, Birde. Kakav si divan glumac bio. Toliko mi je žao što se tvoj život okončao na ovakav način. Molim se za tvoju porodicu. Toliko mi je žao - napisala je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    6. oktobar 2020 | 15:38

    Упуцан у леђа ... право каубојски !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA