"Romantične komedije su laž": Hju Grant razbio iluziju o filmskom žanru koji ga je proslavio

"Četiri venčanja i sahrana", "Dnevnik Bridžet Džons" i "U stvari ljubav" predstavljaju filmove koji se mogu gledati iznova i iznova

  • 1
Hju Grant, Dzulija Roberts, Hugh Grant Julia Roberts Hju Grant i Džulija Roberts u filmu "Ja u ljubav verujem" (1999) / Foto: Profimedia

Hjua Granta trenutno možemo primetiti na TV kanalu HBO, u triler seriji "Slom" (The Undoing), gde mu partnerku igra Nikol Kidman. Serija je dobila pozitivnu ocenu i publike i kritike.

Priča prati bračni par Grejs i Džonatana Frejžera, koji, čini se, imaju savršen život. Njihova skladnost se urušava nakon jedne nasilne smrti i nizom nepredviđenih ružnih događaja.

Hju Grant se dosad vrlo retko pojavljivao u trilerima. Ceo svet zna da su romantične komedije njegov fah, zbog kojih je postao "kućno ime" širom planete.

"Četiri venčanja i sahrana", "Dnevnik Bridžet Džons" i "U stvari ljubav" predstavljaju filmove koji se mogu gledati iznova i iznova, ali Grant je posebno ostao upamćen po ulozi nesigurnog, ali duhovitog prodavca knjiga u ostvarenju "Ja u ljubav verujem" (Notting Hill), gde je ostvario nesvakidašnju hemiju sa Džulijom Roberts. Film važi za jednu od najlepših romantičnih komedija svih vremena.

Međutim, Hju Grant nije saglasan s tim, jer je u intervjuu za Collider ukratko otvorio dušu rekavši:

- Mislim da su svi moji likovi bili katastrofe. Svi ti filmovi su laži. Siguran sam da bi Džulijin i moj lik u "Ja u ljubav verujem" prošli kroz najgadniji razvod, sa veoma skupim, beskrupuloznim advokatima.

Da li ste saglasni sa njegovim stanovištem? Da li verujete u srećni završetak?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lelka

    10. novembar 2020 | 08:13

    Sudeci po mom primeru, ne verujem cak ni u srecni pocetak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA