≫ 

Rusi i Amerikanci u trci ko će prvi snimiti film u svemiru: S jedne strane Tom Kruz, s druge - žena

Glumica koja bude odabrana moraće da prođe obuku za kosmonaute

  • 1
Nasa, svemir, kosmos, kosmonaut Foto: NASA on Unsplash

Po odluci producenata prvog ruskog filma koji će biti snimljen u svemiru glavni lik ipak biti ženski, iako je ranije najavljeno da će biti održan kasting za glumce oba pola, preneo je TASS.

Drama pod nazivom "Izazov" predstavlja zajednički projekat ruske svemirske agencije Roskosmos, Prvog kanala i studija "Yellow, Black and White", a snimanje na Međunarodnoj svemirskoj stanici najavljeno je za jesen naredne godine.

Producenti su odlučili da je za zaplet radnje filma bolje da glavni lik bude ženski, iako je ranije najavljeno da će biti održan kasting za glumce oba pola, saopštio je ruski Prvi kanal.

Prvi kanal će uskoro najaviti kasting u Rusiji, na kojem će biti izabrana glumica koja će tumačiti glavni lik, kao i njena dublerka.

 
 
 
View this post on Instagram
Старт беспрецедентного проекта 🚀 ПЕРВЫЙ в истории художественный фильм, снятый в космосе. Первый в истории отбор и кастинг одновременно. И самое главное — GIRLS ONLY. Да, участвовать могут только девушки. Это шанс изменить свою жизнь и войти в историю как космонавтики, так и кинематографа! Если вы готовы принять этот «ВЫЗОВ» — это ваш шанс. Мы совместно с Первым каналом и студией Yellow, Black and White объявляет конкурс открытым. Поехали! Подробности: 1tv.ru/kosmos Рабочее название картины — «Вызов». И это не только о фильме — это вызов самой себе, возможность осуществить самую романтическую мечту и отправиться к звёздам ⭐A post shared by Роскосмос // Roscosmos (@roscosmosofficial) on

Кandidatkinje za glavnu žensku ulogu moraju imati rusko državljanstvo, znati engleski jezik na osnovnom nivou, a takođe moraju ispunjavati zahteve za visinu (150-180 cm) i težinu (50-75 kg). Žene uzrasta od 25 do 45 godina moći će da učestvuju u konkursu. Glumica koja bude igrala glavnu ulogu moraće da prođe obuku za kosmonaute i da dobije odobrenje komisije za letove Roskosmosa.

Ranije je saopšteno da će režiser filma biti Klim Šipenko. On je rekao da planira da ode na Međunarodnu svemirsku stanicu da snimi film.

Reditelj Dag Liman i glumac Tom Kruz takođe planiraju da snime film u svemiru, u kapsuli Dragon, a snimanje je najavljeno za oktobar 2021. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stanoje

    9. novembar 2020 | 01:38

    Sad samo Tom Kruz treba da prizna da je zena, tj. da se celog zivota tako osecao.. I svi ce biti srecni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA