≫ 

Dizni razmatra da premijere svih budućih filmova prebaci na Disney +

Vest stiže odmah nakon što je njihov večiti rival, studio Warner Bros, najavio da će premijera njihove "Čudesne žene 1984" biti održana i u bioskopima, i na HBO Max striming platformi – istog dana

  • 0

Korona virus je preobličio svet, pa i filmsku industriju. Premijere ostvarenja se neprestano odlažu, u nadi da će doneti veliki novac prodajom karata i propratnog materijala u bioskopu. Budući da su novčani gubici trenutno ogromni, Dizni je svoj blokbaster Mulan nedavno premijerno prikazao na svojoj striming platformi Disney+. Isto planira da učini i sa Pixar-ovim animiranim filmom Soul 25. decembra.

Ovde nije kraj, budući da studio sad razmatra da svoja predstojeća ostvarenja, kao što su Kruela, Pinokio i Petar Pan i Vendi, umesto bioskopa, takođe premijerno prikaže na svojoj striming platformi.

Vest stiže odmah nakon što je njihov večiti rival, studio Warner Bros, najavio da će premijera njihove Čudesne žene 1984 biti održana i u bioskopima, i na HBO Max striming platformi – istog dana.

Kruelu je režirao Kreg Gilepsi, a čuvenog zlikovca iz 101 dalmatinac, Kruelu de Vil, tumači Ema Stone. Pinokija režira Robert Zemekis, a Đepeta glumi Tom Henks. Petar Pan i Vendi će režirati Dejvid Loveri, a Zvončicu će tumačiti Jara Šahidi.

Iako se o ovome od juče neprestano šuška, Dizni još nije objavio svoju zvaničnu odluku, koja će sigurno biti doneta u skorašnjoj budućnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA