≫ 

Sin Vila Smita tragično zaljubljen u Karu Delevinj u novom filmu "Život u godini"

- Samo zbog toga što smo obrijali glave u isto vreme, zauvek će biti deo mog života – za Džejdena je izjavila Kara za "Entertainment Weekly"

  • 0
Kara Delevinj, Cara Delevigne Kara Delevinj u filmu "Život u godini" / Printskrin: YouTube/Movie Trailers Source

Još je u martu 2017. objavljena vest da će Kara Delevinj igrati u tragičnoj ljubavnoj priči sa Džejdenom Smitom, Vilovim sinom. I, nakon dve godine i osam meseci, tek sad ponovo čujemo o filmu "Život u godini" (Life in a Year). Ostvarenje nije imalo ni promotivnu kampanju, već je trejler objavljen nekoliko dana pred premijeru, koja je održana 27. novembra na Amazon Prajmu.

Smit igra Derina koji besramno moli Izabelu (Delevinj) da izađu na dejt. Posle ovoga dolazi još jedan sastanak, pa još jedan… Derin počinje da se zaljubljuje, a, iako izgleda da se Izabela isto oseća, ona ipak drži odstojanje. Za to postoji razlog: Ona ima još godinu dana života, "ako i toliko", jer ima rak jajnika. Rastrojen, Derin pokušava da joj pomogne kako bi ostvarila što više ciljeva pre nego što napusti ovaj svet – od padobranstva do kupovine kuće.

Kara i Džejdan su se upoznali kad je ona s njegovim ocem snimala "Odred otpisanih" (Suicide Squad) 2016, ali su tek "kliknuli" kad su počeli da rade na filmu "Život u godini".

- Samo zbog toga što smo obrijali glave u isto vreme, zauvek će biti deo mog života – izjavila je Kara za Entertainment Weekly.

Video: Volimo njihove filmove, muziku... Poznati koji su su izgubili bitku sa HIV-om

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA