≫ 

"Kad jaganjci utihnu" dobija nastavak: Pogledajte tizer trejler za seriju "Klaris"

Klaris se vraća na teren kao detektiv u poteri za serijskim ubicama i seksualnim predatorima, ujedno se noseći sa političkom intrigom u Vašingtonu

  • 1
Klaris, Kad jaganjci utihnu Printskrin: YouTube/JoBlo Streaming & TV Trailers

CBS je objavio prvi tizer trejler za "Klaris", seriju koja će služiti kao nastavak kultnog filma "Kad jaganjci utihnu" (1991). Premijera je zakazana za 11. februar 2021. godine.

Radnja serije, u kojoj Rebeka Rids tumači titularnu ulogu koju je proslavila Džodi Foster, odvija se godinu dana nakon događaja iz filma, i prati priču FBI agenta Klaris Starling nakon zastrašujućih susreta sa serijskim ubicom Hanibalom Lekterom. Klaris se vraća na teren kao detektiv u poteri za serijskim ubicama i seksualnim predatorima, ujedno se noseći sa političkom intrigom u Vašingtonu.

Iako trejler radnju obavija velom misterije, možemo spaziti motiv leptirice, koji se provlačio u toku celog filma "Kad jaganjci utihnu".

"Klaris" je najnovija adaptacija romana Tomasa Harisa o Hanibalu Lekteru, a pored Rebeke Rids, u seriji igraju i Majkl Kuldic, Luka de Oliveira, Kal Pen, Nik Sandou, Devin Tajler i Marni Karpenter.

Video: Da li je Entoni Hopkins poludeo ili sprema novu ulogu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA