Ridli Skot u pripremi za seriju "Osmi putnik": Strašna vožnja koja će gledaoce zalepiti za sedišta

Režiser se trenutno nalazi u pregovorima sa Dizni studijom kako bi postao izvršni producent serije

  • 1
Ridli Skot, Ridley Scott Ridli Skot / Foto: Shutterstock/Featureflash

Dizni je postao vlasnik mnogih značajnih franšiza otkako je kupio Fox, ali su mnoge od njih namenjene odraslima, pa ne odgovaraju porodičnim i dečjim sadržajima na kojima je zasnovana kompanija Volta Diznija. Međutim, kuća Mikija Mausa planira da napravi "odrasli deo" na svojoj striming platformi Disney+, gde bi emitovala sve ono što dosad nije mogla, ili će svoje sadžaje emitovati na drugim mrežama, kao što je FX.

Jedno od tih ostvarenja je i serija "Osmi putnik" (Alien), zasnovana na istoimenom kultnom filmu Ridlija Skota iz 1979. godine. Naime, režiser se trenutno nalazi u pregovorima sa Dizni studijom kako bi postao izvršni producent serije. Režija bi ovaj put trebalo da pripadne Noi Hauliju, autoru popularne serije "Fargo".

Osmi putnik, Alien Ksenomorf u filmu "Osmi putnik: Kovenant" (2017) / Printskrin: YouTube/Bad Movies Cut

Kao što smo napomenuli, "Osmi putnik" bi trebalo da bude prikazana na FX. Radnja nije poznata osim što bi trebalo da bude "mešavina (Skotovog) vanvremenskog horora iz 1979. i njegovog akcionog nastavka Džejmsa Kamerona iz 1986". To bi trebalo da bude recept koji ne može biti neuspešan.

Džon Landgraf, sa mreže FX, izjavio je da će serija biti "strašna vožnja koja će gledaoce zalepiti za sedišta". Međutim, poslednji filmovi "Osmi putnik" franšize nisu doživeli veliki uspeh, pa se postavlja pitanje da li će serija to učiniti. Vreme će pokazati…

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA