≫ 

Sin Lazara Ristovskog se takmičio u "Poteri": Zbog jednog pitanja, otac ga zadirkivao

Glumac je uspeo da prođe dva kruga u kvizu, a iako njegov tim na kraju nije uspeo da osvoji novac, on poručuje da je zadovoljan

  • 21
Jovan Ristovski Jovan Ristovski u kvizu "Potera" / Printskrin: YouTube/RTS Prikazuje

Mnogi su se iznenadili kada se u novoj epizodi kviza "Potera" na RTS-u našao Jovan Ristovski, mlađi sin poznatog glumačkog para Lazara i Danice Ristovski. Jovan koji je odskoro zakoračio i profesionalno u glumačke vode, odlučio je da se prijavi u kviz kako bi pobedio sebe, piše Blic.

- Ideja, odnosno želja da se prijavim za kviz je došla jer ga pratim već duži vremenski period. Uvek sam želeo da se nađem s druge strane ekrana i da vidim kako ću se snaći u zadatoj situaciji - ističe Jovan, i dodaje:

- Zadovoljan sam svojim učešćem, mislim da sam bio okej za nekoga ko se uopšte nije spremao za kviz. Prvenstveni cilj mi je bio da pobedim sebe i da pokažem sebi kako je sve moguće samo kad hoćeš, a drugi da se zabavim. Najteža mi je bila prva igra, jer je za nju potrebna velika koncentracija.

Njegov otac Lazar otkrio je da je zadirkivao sina što nije mogao da se seti koja reka protiče pored Obrenovca, pa se pomislilo da je Jovan imao veliku tremu koja ga je omela u toku prve igre u "Poteri". Međutim, Jovan je to demantovao.

- Mislim da nisam imao tremu. Ne smem da imam tremu, ipak sam iz glumačke porodice - kroz smeh poručuje mladi glumac, i otkriva da li je imao strah kako će javnost reagovati na njegovo učešće ukoliko ne ostvari uspeh:

- Uvek treba biti hrabar, hrabar čovek donosi dobre odluke. Ne plašim se nikoga osim Lazara. Svako ima pravo da moje učešće primi kako želi, a šta će reći ili napisati o meni posle ove izvedbe u kvizu, nije mi baš bitno, jer znam ko sam i za šta sam sposoban. Ipak je ovo samo igra.

Jovan, Danica, Petar i Lazar Ristovski Porodica Ristovski / Foto: ATA Images

Ovih dana televizijska publika ima priliku da gleda Jovana zajedno s ocem i majkom u seriji "Drim tim", gde tumači upravo Lazarovog sina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ruja

    13. januar 2021 | 09:41

    Gledao sam ovaj pojma nema više bi dete znalo od 12-15 godina....

  • PIXY

    13. januar 2021 | 09:55

    Jako je hrabro sa ovim nivoom znanja doci u kviz,najlosija ekipa ikad,ovoj maloj trebao je minut da ih oduva

  • Berane

    13. januar 2021 | 10:20

    A njemu znanje kipi 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA