≫ 

Anđelka Prpić u uzbudljivom trileru o lažima, uceni i ubistvu: Premijera filma "Jedini izlaz"

Anđelka Prpić tumači Anu Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat stradao u požaru

  • 1
Jedini izlaz, Anđelka Prpić Foto: Promo

Svečana premijera filma "Jedini izlaz", reditelja Darka Nikolića, a sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi, biće održana 10. februara u bioskopu Cinepelexx Ušće.

Dugoočekivani film bioskopski život počeće 11. februara u dvoranama širom Srbije. Priliku da se druži sa glumcima publika će imati i u Novom Sadu 11. februara, kada je planirana svečana premijera u bioskopima Arena Cineplex i Cineplexx Promenada. Publika u Kragujevcu moći će da uživa u specijalnoj projekciji 12. februara u bioskopu Cineplexx Plaza, a dan kasnije glumačka i autorska ekipa filma pokloniće se publici u  bioskopu Cineplexx Niš. Svečana projekcija filma održaće se i u Banja Luci, 17. februara u bioskopu Cineplexx Palas. Sve projekcije biće održane uz preporučene epidemiološke mere.

Anđelka Prpić Anđelka Prpić u filmu "Jedini izlaz" / Foto: Promo

Ovaj psihološki triler, nastao iz pera scenariste Marka Popovića, okupio je impozantnu glumačku ekipu pojačanu glumcima iz regiona.

Pored popularne Anđelke Prpić, kojoj je ova uloga ujedno prva glavna u dugometražnom filmu, igraju i: Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Ljubomir Bandović, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović i drugi.

Anđelka Prpić tumači Anu Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat (Janko Popović Volarić) stradao u požaru. Šest godina nakon nesreće Ana dobija informacije koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici.

Jedini izlaz, Anđelka Prpić Ekipa filma / Foto: Promo

Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljubomir Bandović) u lanac zločina, koji počinje nestankom mlade advokatice pre šest godina. Dvoje junaka počinju zajedničku potragu za istinom koja ih suočava sa mrežom laži, ucena, ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA