≫ 

Najnesrećniji trenutak za film o kanibalizmu: Kolege Armija Hamera snimaju priču o ljudožderki

Film će biti zasnovan na romanu Kamile Deangelis, koji prati proputovanje Maren Jirli dok traga za ocem kog nikad nije upoznala, u nameri da sazna zašto ima potrebu da ubije i pojede one koji je vole...

  • 0
Armie Hammer Armi Hamer / Foto: Profimedia/The Photo Access

Prošle sedmice je objavljena vest da se Luka Gvadanjino, režiser ostvarenja "Zovi me svojim imenom", ponovo udružuje sa glumcem Timotijem Šalameom za "ljubavnu priču o kanibalizmu" u filmu Bones & All.

U filmu će igrati i glumica Tejlor Rasel, a zasnovan je na romanu Kamile Deangelis iz 2015. godine, koji prati proputovanje Maren Jirli dok traga za ocem kog nikad nije upoznala, u nameri da sazna zašto ima potrebu da ubije i pojede one koji je vole, prenosi BuzzFeed.

Podsećamo, Armi Hamer, koji je igrao glavnu mušku ulogu u Lukinom Oskarom nagrađenom filmu "Zovi me svojim imenom", postao je tema zbog seksualno agresivnih Instagram poruka koje su "procurele" na internetu. Jedna od njih je bila ta da je jednoj ženi napisao da je on "100% kanibal", koji želi da joj "pije krv".

Brojne žene su tada javno progvorile o Hameru, a njegova bivša supruga, Elizabet Čejmbers, s kojom se razišao u julu prošle godine, nije komentarisala ove navode. Ipak, Elizabet se oglasila, primetivši nesrećni trenutak objave kastinga za film o kanibalizmu, jer je objavila kratki komentar na Instagram profilu portala Jared Jared:

- Nemam. Reči.

Nekoliko dana kasnije, Elizabet je na svom Instagramu objavila i ovo:

- Sedmicama pokušavam da rezonujem sve šta se dogodilo. Šokirana sam, slomljenog srca i razorena. Slomljeno srce na stranu, slušam, i nastaviću da slušam i sebe podučavam o ovim delikatnim temama. Nisam bila svesna koliko toga ne znam.

 

- Podržavam svaku žrtvu napada i zlostavljanja i urgiram na svakoga ko je iskusio ovakav bol da potraži pomoć koja mu je potrebna – dodala je.

- Za sada više neću komentarisati ovu temu. Moja pažnja će biti usmerena na našu decu, na moj posao i na ozdravljenje u ovom neverovatno teškom periodu.

- Hvala svima na ljubavi i podršci, i hvala unapred na nastavljenoj ljubaznosti, poštovanju i uviđavnosti prema našoj deci i meni, dok tražimo načine da nastavimo dalje. Voli vas EČ – zaključila je Elizabet Čejmbers.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by @armiehammer

Ona i Armi Hamer su počeli da se zabavljaju 2007. Bili su u braku 10 godina pre nego što su se razišli prošlog jula.

Podsećamo, prošle sedmice je objavljeno da Hamer neće igrati u seriji "Ponuda", o stvaranju filma "Kum". Pre toga je stigla i novost da neće biti uključen u projekat Shotgun Wedding sa Dženifer Lopez.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA