≫ 

Edvard Makazoruki dobio sina: Ovo lice svi dobro znamo

"Dopala mi se ideja da radim sa Timotijem, čiji sam obožavalac. On je savršena osoba za taj lik", istakla je Vinona

  • 0
Edvard Makazoruki Vinona Rajder i Timoti Šalame kao i Kim i Edgar Makazoruki / Printskrin: YouTube/Cadillac

Timoti Šalame ima makaze umesto ruku u neobičnoj Kadilakovoj Superbol reklami koja odaje omaž jednom od najvoljenijih filmova Tima Bartona, Edvard Makazoruki (1990).

Šalame se pojavljuje pored Vinone Rajder, koja reprizira ulogu Kim iz originalnog filma, u reklami za Kadilak LYRIQ, brendov najnoviji električni model, koja ujedno predstavlja i nastavak kultnog ostvarenja iz 1990. godine.

Šalame tumači Edgara, Edvardovog i Kiminog sina, koji, kao i njegov otac (kog je u originalnom filmu igrao Džoni Dep), pokušava da vodi normalan život uprkos makazama umesto ruku. Kako bi mu iole pojednostavila, Kim daruje Edgaru Kadilak LYRIQ, koji je opsrkbljen i opcijom nedržanja ruku na volanu.

Edvard Makazoruki, Edward Scissorhands Džoni Dep i Vinona Rajder u filmu "Edvard Makazoruki" (1990) / Foto: Profimedia/Twentieth Century Fox Film Corpo/AFP

Vinona je za People izjavila da je odluka da prihvati ulogu u reklami bila jednostavna jer film "ima veoma posebno mesto u njenom srcu".

- Dopala mi se ideja da radim sa Timotijem, čiji sam obožavalac. On je savršena osoba za taj lik - istakla je Vinona.

I Tim Barton se oglasio povodom reklame:

- Veoma je retko što delo na koje ste ponosni i dalje živi i vremenom se razvija, čak i nakon 30 godina. Drago mi je što vidim Edgara kako se nosi sa novim svetom. Nadam se da će i obožavaoci, kao i oni što se upoznaju sa Edvardom Makazorukim uživati u tome.

Pored Depa i Rajderove, u filmu Edvard Makazoruki igrali su i Dajen Vist, Alan Arkin, Entoni Majkl Hol i Vinsent Prajs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA