Greška koju je u filmu "Sam u kući" retko ko primetio: Dokazuje da Kevin ipak nije ostao sam u kući

Jedna korisnica TikToka uvidela je nešto što mnogi nisu

  • 4
Sam u kući Sam u kući Printskrin: YT/The Best Movies And Animation

Ako ste ljubitelj filma "Sam u kući", verovatno ste film gledali mnogo puta i da svaku scenu znate napamet. Međutim, jedna korisnica TikToka primetila je malu grešku u čuvenom ostvarenju koju je retko ko i konstatovao.

Naime, svi se sećamo scene kada se porodica Mekalister uspava i kada žuri na aerodrom. Kevinovoj sestri Heder zapao je zadatak da izbroji svu decu u brojnoj familiji. A onda je nastao "problem".

Naime, dok je Heder brojala tako što je dodirivala glave članova porodice, sebe je dodirnula dva puta, prilikom izgovaranja broja 3 i 11. Što znači da je automatski preskočila još jedno dete, koje je verovatno ostalo kući sa Kevinom. Tokom procesa brojanja brat Baz ju je zavitlavao tako što je izgovarao nasumično brojeve.

Pre toga, kao što je poznato, Heder je napravila grešku tako što prilikom brojanja nije izbrojala Kevina, već je dodirnula glavu malog komšije.

Evo šta je uočila korisnica TikToka kao grešku u filmu "Sam u kući":

@jade.the.jinxI’ve seen Home Alone thousands of times how have I never noticed this?! #FelizNavidad #MerryChristmas #HappyHolidays #HomeAlone♬ original sound - Jade

Evo i scene tog čuvenog brojanja:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada KS

    19. februar 2021 | 10:02

    Ako treba da ih bude 11, a sebe broji dva puta znaci da fali samo jedno dete a to je Kevin, tako da nije greska, Kevin je ostao sam.

  • Janez Lipovšek

    19. februar 2021 | 10:21

    Nije sebe brojala 2x,brojala je dodirivajući svakog po glavi,dete koje je brojala(bilo je okrenuto leđima(misleći da je Kevin)),tako da je izbrojala tačno.Dete koje je izbrojila je mali komšija.

  • Milan

    19. februar 2021 | 09:58

    Mnogo bitna stvar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA