"Tek je 12 sati" je odjekivala na kraju 1. epizode "Porodice": Ove pesme nas očekuju u nastavku

- Trudili smo se da svaka pesma i teksualno i melodijski odgovara svakoj epizodi - rekao je reditelj Bojan Vuletić

  • 5
Serija Serija "Porodica" Foto: Promo/RTS/SuperstarTV

Sinoć je prikazana prva emisija serije "Porodica", koja prati poslednje zajedničke trenutke porodice Milošević. Mini serija reditelja Bojana Vuletića privukla je veliku pažnju, a ono što smo mogli da čujemo u odjavnoj špici jeste i pesmu koja je obeležila 1990-e godine na ovim prostorima, numeru "Tek je 12 sati" grupe "E.T".

- Muziku je birao direktor fotografije Aleksandar Ilić uz moju malu pomoć i konsultacije kompozitora Vladimira Pejkovića. Trudili smo se da svaka pesma i teksualno i melodijski odgovara svakoj epizodi - rekao je reditelj Bojan Vuletić, a prenosi "Kurir".

"E.T." - "Tek je 12 sati":

Inače, na kraju narednih epizoda čućemo različite poznate pesme, kao što su "Noć je vedra nad Srbijom"grupe "Models", zatim "Ajkula", Ele Bi, kao i "Samo u snu" grupe "Fanki Dži".

Ono što je zanimljivo jeste da se u poslednjoj epizodi neće čuti niti jedna pesma iz vremena devedesetih.

"Models" - "Noć je vedra nad Srbijom":

Ela Bi - "Ajkula":

"Fanki Dži" - "Samo u snu":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaja

    30. mart 2021 | 09:37

    Najezila sam se cela na kraju serije kada je pustena pesma. Vraca me u neko staro vreme... bilo je rata, sankcija, bilo je inflacija, besparica... bilo je svega... Ali je nekako bilo lepo u srcu... A danasnja omladina ima sve na tacni i sve sto zna jeste da sedi i blene u telefon po cele dane... Da gleda jutjubere, blogere, vlogere, vebinare, dok im roditelji gledaju ruzicastu televiziju, parove, zadrugu..... Ne zavidim im...

  • Mladen

    30. mart 2021 | 09:44

    Sramotno , nemam reči kojima mogu da opišem ovu mini seriju . Režija je opisala Slobodana Miloševića kao Predsednika koji viri ispod suknje svoje supruge Mire Marković i slabosti na ćerku Mariju Milošević. Danas je poplava serija koje izvrcu ruglu prošlost, jedna takva je i Aleksandar od Jugoslavije . Prosto postoji lobi koji Narodu i mladim generacijama predstavlja Srpske Vladare da su nesposobni i jedini krivci za sopstveno stradanje Naroda ! Ja sam iz RS Krajine , priča se da smo izdati i prodati , jeste da je bilo dogovora sa Hrvatima , nametao se i Dejton . Teško vreme mandata Slobodana Miloševića, Srbiju nije dao , prodali su ga kao robu ipak je on bio legitimni Predsednik SJ Jugoslavije . Nek se srami RTS !

  • Pravda

    30. mart 2021 | 09:37

    Sad se vidi, a tek ce da se vidi koja je istorijska greska onih 14 zmija koji donesose onakvu sramnu odluku. Kao bajagi donatorsko vece I milijarde cekaju na granici. Tek se vidi neznanje I nepismenost u vodjenju drzave. Jedini su nabili svoje dzepove, ali polako vratice to narod sve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA