≫ 

"Bane je pokušao da pacifizuje celu stvar...": Kičić o ulozi Branislava Ivkovića u seriji "Porodica"

- On je pokušao da celu stvar usmeri da treba da se razgovara... - rekao je glumac

  • 2
Serija Gordan Kičić kao Branislav Ivković u seriji "Porodica" Foto: Promo/RTS/SuperstarTV

Sinoć smo na RTS 1 i Superstar TV-u mogli da gledamo prvu epizodu serije "Porodica", koja govori o poslednjim trenucima zajedničkog života porodice Milošević. U ovom ostvarenju reditelja Bojana Vuletića glumi i Gordan Kičić, koji igra lik Branislave Baneta Ivkovića, koji je tada davne 2001. godine bio visoki funkcioner SPS-a.

- Bilo mi je zanimljivo da igram Baneta Ivkovića. Ja njega ne poznajem, imao sam prilike da ga gledam na Jutjubu. Nisam baš imao priliku da radim prave ljude, tako da je tu jedna posebna vrsta odgovornosti. Gledao sam da ga ispričam što istinitije u datim okolnostima - rekao je Gordan Kičić gostujući u "Beogradskoj hronici".

- Bane je pokušao da pacifizuje celu stvar, da cela stvar ne ode dođavola, i tu postoji jedan trenutak, kada stvarno, na kraju prve epizode, kada može da dođe do masakra, do pucanja, do ubistava. On je pokušao da celu stvar usmeri da treba da se razgovara... - rekao je glumac.

Večeras nas očekuje druga epizoda serije "Porodica", gde ćemo saznati kako će se radnja dalje odvijati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA