Andreja Pejić igra u novom filmu o Salvadoru Daliju, rame uz rame sa čuvenim oskarovcem

Snimanje filma "Dalijeva zamlja" ("Dalí land") uskoro se privodi kraju u Ujedinjenom kraljevstvu

  • 0
Ben Kingsley Andreja Pejić, Ben Kingsli i Kristofer Brini / Foto: Profimedia/SplashNews.com/Splash

Srpska transmanekenka Andreja Pejić igra pored oskarovca Bena Kingslija u filmu o kontroverznom i ekcentričnom slikaru Salvadoru Daliju.

Snimanje filma "Dalijeva zamlja" ("Dalí land") uskoro se privodi kraju u Ujedinjenom kraljevstvu.

Ben Kingsley Ben Kingsli / Foto: Profimedia/Splash

Film donosi priču o poslednjim godinama braka ikoničnog španskog slikara i njegove dominante žene Gale, koji je naizgled čvrst kao stena na kojoj nema nijedne pukotine. Smšeten u Njujork i Španiju 1973. godine, zaplet je ispričan iz perspketive Džejmsa, mladog slikara koji želi da se proslavi u umetničkom svetu i trenutno pomaže Daliju da pripremi svoju sledeću veliku ulogu.

Zvezda "Šindlerove liste", Ben Kinglsi, igra glavnu ulogu, a pored njega, rame uz rame, Barbara Sukova kao Dalijeva žena i muza. Novopečeni glumac Kristofer Brini pojaviće se kao Džejms, mladi i uzbuđeni umetnik koji se slučajno nađe u centru Dalijevog neverovatnog i nepredvidivog sveta.

Rupert Grejvs (inspektor Lestrad iz "Šerloka") igra Dalijevu desnu ruku, kapeta Mura, dok je manekenka Andreja Pejić dobila još jednu priliku na filmu kao slikareva muza Amanda Lir.

Andreja Pejić Andreja Pejić / Foto: Instagram/andrejapejic

Podsetimo, Pejić je već igrala u filmovima "Devojka u paukovoj mreži" i "Bagdad, Florida", ali i u turskoj seriji "Fatih".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA