Glumila je u "Uvodu u anatomiju", sa De Nirom i Paćinom, a sad snima film u Srbiji sa Skajvokerom

Stefani Kurtzuba dobila je ulogu u filmu "The Machine", koji će se snimati u našoj zemlji

  • 0
Stefani Kurtzuba, Al Paćino, Robert De Niro i Mark Hamil Stefani Kurtzuba, Al Paćino, Robert De Niro i Mark Hamil Printskrin: Youtube BUILD Series, Foto: Tanjug/AP, Profimedia/The Mega Agency, Profimedia/John Salangsang / Shutterstock Editorial

Glumica Stefani Kurtzuba pridružije se ekipi filma "The Machine" koji će se snimati u Srbiji. Ona ima bogato glumačko iskustvo, a igrala je u mnogim poznatim ostvarenjima kao što su "Uvod u anatomiju", "Irac" (gde je glumila sa Robertom De Nirom i Alom Paćinom), "Loše obrazovanje", "Brojevi"....

Takođe, u filmu "The Machine" igraće i Džes Gabor, piše Deadline.

Podsetimo, u ovom ostvarenju glavnu ulogu tumači Mark Hamil, kog znamo po ulozi Luka Skajvokera u serijalu "Ratovi zvezda". Film "The Machine" baziran je po istinitoj, viralnoj priči Berta Krajšera, koji će se takođe pojaviti ispred kamera.

Naime, komičar (Bert Krajšer) je boravio u Rusiji kao student i tu se susreo sa ljudima iz mafije, a čak i učestvovao u pljačkanju restoran-bara u vozu. Međutim, on je toliko bio pijan, da je sve ovo ispričao policiji.

Radnja filma prati priču 20 godina nakon tog događaja. Bert i njegov otac (Mark Hamil) suočavaju se sa osvetom i bivaju kidnapovani.

Poslušajte i priču:

Producent i reditej filma "The Machine" je Piter Atensio (Key & Peele, Keanu), a producenti su i Bert Krajšer, Kejl Bojter (Legendary), Džudi Marmel (Levity Live).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA