≫ 

Milena Radulović: "Moj lik Jelene nema nikakve veze sa agentom Skali iz serije ''Dosije X''"

- Zaista se ni po čemu ne podudaraju - podvukla je glumica.

  • 17

Gost nove epizode video serijala "Tanjug Reflektor" u produkciji novinske agencije Tanjug je glumica Milena Radulović, koja je predstavila najnoviju televizijsku seriju "Beležnica profesora Miškovića" za koju ističe da je veoma hrabar iskorak u žanru misterije i trilera u domaćoj produkciji.

Napravljeno je 12 epizoda serije, u režiji Miroslava Lekića, prema istoimenom romanu Ratka Dmitrovića, i ona se od 22. maja se prikazuje vikendom na kablovskom kanalu Superstar TV, kompanije Telekom Srbija.

- Smatram da zaista počinjemo hrabro u ovoj pravoj revoluciji TV serija kod nas i dolazimo do žanra naučne fantastike, što do sada nismo radili - ističe popularna glumica.

Navela je takođe da je tema serije - putovanje kroz vreme u vidu misterije i trilera, kao spoj starog i novog sveta, kroz atraktivne lokacije širom Srbije gde su snimali, i istoriju koja se provlači kroz serijal.

Partner u seriji joj je popularni glumac mnogih regionalnih TV serija Momčilo Otašević, čiju devojku ona tumači.

Reagujući na priče da je serija slična američkoj seriji "Dosije X", Radulović kaže da je više inspirisana nemačkom serijom "Dark".

- Moj lik Jelene, devojke junaka, nema nikakve veze sa agentom Skali iz serije ''Dosije X'', zaista se ni po čemu ne podudaraju - podvukla je glumica.

- Kao racionalna osoba ona svog momka ipak ne razume, misli da on ludi u tom istraživanju oko beležnice i putovanju kroz vreme, i od devojke mu postaje - unutrašnji antagonista - objasnila je Radulović.

Takođe, dramska umetnica je angažovana i u filmu i budućoj seriji "Toma", Dragana Bjelogrlića, o pevaču Tomi Zdravkoviću, za koji kaže da joj je bilo najbolje profesionalno iskustvo do sada i ističe da joj je uloga veoma izazovna i zanimljiva.

- Shvatia sam da je vreme da se oslobodim svih glumačkih ograničenja - izjavila je Radulović i dodala da joj je bilo veoma lako da radi na setu tog filma u prijatnom okruženju kakvo je imala, pre svega uz kolegu Milana Marića, koji igra Tomu Zdravkovića.

Video: Gromoglasne ovacije za Milenu Radulović: Glumica bila sama na premijeri svog novog filma!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nece biti srece

    27. maj 2021 | 19:26

    Toliko izmisljotina,laznih optuzbi,kleveta ...samo da bi izasla iz senke. Veruj mi,dzabe ti je provaljena si. Gledati seriju necemo sigurno.BE GRADI SE SRECA NA TUDJOJ NESRECI

  • Qm®

    27. maj 2021 | 18:49

    Još jedan dokaz da cilj opravdava sredstvo.

  • ...

    27. maj 2021 | 19:23

    Uzas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA