Uživanje za celu porodicu

Na radost mnoge dece, ali i odraslih, simpatična animirana avantura "KRUDS – NOVO DOBA" je stigla u naše bioskope

  • 0

Ovaj film je proteklog vikenda opravdano bio najgledaniji film u Srbiji i Crnoj Gori, sa preko 7000 gledalaca.

Ukoliko već niste, ovu zabavnu priču u kojoj će uživati cela porodica imate priliku da pogledate i sinhronizovanoj i titlovanoj verziji.

Glasove glavnim likovima podarili su naši sjajni talentovani glumci Srđan Timarov, Paulina Manov, Đurđina Radić, Sergej Bulatović, Anja Mit, Lina Bradić, Nada Blam, Dragan Vujić, Marko Janketić, Stevan Piale i Vesna Paštrović. Reditelj sinhronizacije je Dragan Vujić Vujke.

U nedelju, 30. maja na specijalnoj projekciji ovog filma u 17 časova u Cineplexx Delta City bioskopu bio je prisutan deo ekipe koja je sinhronizovala film i pozdravila prisutnu publiku.

Mališani su na poklon dobili masku iz filma KRUDS – NOVO DOBA.

O FILMU: Svetu je 2013. godine predstavljena prva porodica praistorije, Krudsi. Ova komedija, nominovana za Oskara, je priča o suočavanju jednog klana sa svojim svetom koji se menja. Bio je to vanvremenski podsetnik na važnost porodice i na to koliko smo malo evoluirali.

U maju 2021., DreamWorks Animation vas poziva u sasvim novu avanturu iz prošlosti, u filmu KRUDS – NOVO DOBA. Opet su tu zvezde, Nikolas Kejdž, Ema Stoun, Rajan Renolds, Ketrin Kinir, Klark Djuk, uz Lesli Man i Pitera Dinklidža koji se pridružuju porodici Kruds, kako bi se suočili s najvećom pretnjom otkad su napustili pećinu, a to je druga porodica.

Pogledajte trejler filma:

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA