Vreme čitanja: oko 1 min.

"Igre gladi: Balada o Ptici Pevačici i Zmiji" - Svetska senzacija na velikim ekranima pretpremijerno 15.11.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očaravajući prequel "Igre gladi: Balada o Ptici Pevačici i Zmiji" možete pogledati pretpremijerno već 15. novembra

  • 0
Igre gladi Foto: Promo

Ovaj prequel nam donosi nove uvide u svet "Igara gladi" i pruža nam priliku da bolje razumemo Koriolanusa Snoua pre nego što je postao negativac. Pridružite se ovoj nezaboravnoj avanturi koja će vas držati prikovanim za ekran dok pratite Koriolanusa i Lusi u njihovoj borbi za preživljavanje.

Dragi ljubitelji filma i fanovi sage "Igre gladi", spremite se za nezaboravno veče u bioskopima širom Srbije! Bioskopi vas sa ponosom pozivaju na pretpremijerne projekcije filma "Igre gladi - Balada o Ptici Pevačici i Zmiji" koje će se održati 15. novembra.

Evo šta vas očekuje u različitim bioskopima:

  • Cineplexx- Teens Night 15.11. u svim bioskopima - Pridružite se tinejdžerskoj euforiji i zajedno sa svojim vršnjacima uživajte u ovom spektakularnom filmu i poklonima za najsrećnije.
  • CineStar - CineFan 15.11. u svim bioskopima - CineStar vas poziva na CineFan događaj gde ćete se osećati kao pravi filmofili. Uz izazove, nagrade za one najsrećnije i, naravno, film, očekuje vas nekoliko sati čarobnog sveta "Igara gladi".
  • Arena Cineplex - Arena Fan 15.11. - Arena Cineplexx vas poziva na pravu filmsku arenu, gde će se atmosfera usijati! Uz vrhunski zvuk i sliku, a i po koje iznenađenje ispod sedišta, doživite "Igre gladi" na poseban način.
  • MTS Dvorana, Cinegrand, Vilingrad - Teen Veče 15.11. - Očekuje vas jedinstveno tinejdžersko veče uz film koji će vas ostaviti bez daha. Uz razna iznenađenja i aktivnosti, ovo će biti nezaboravno iskustvo.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da budete među prvima koji će doživeti "Igre gladi - Balada o Ptici Pevačici i Zmiji" na velikom platnu.

Svedočite usponu moći, obezbedite svoje karte na vreme i budite spremni za još jedno epsko poglavlje u svetu "Igara gladi".

Vidimo se 15. novembra u vašem omiljenom bioskopu, spremni za "Igre gladi" kao nikada pre! ULAZNICE SU U PRODAJI!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA