≫ 

Stalone je tražio da ga Lundgren stvarno udari u "Rokiju 4": Na kraju se Silvester nije dobro proveo

Bio je to jak udarac, a Stalone je morao da potraži lekarsku pomoć

  • 0
Roki 4 Dolf Lundgren kao Ivan Drago i Silvester Stalone kao Roki Balboa Prinstkrin: Youtube/Gioxis

Serijal filmova "Roki" dostigao je svetsku popularnost, a jedan od najomiljenijih iz ove franšize je svakako "Roki 4". Naime, u ovom ostvarenju glavni junak, Roki Balboa (kojeg je glumio Silvester Stalone) se bori protiv teškog protivnika, boksera iz Sovjetskog Saveza Ivana Draga (kojeg je glumio Dolf Lundgren).

Kreator ovog ostvarenja Silvester Stalone je dao sve od sebe da bi ovaj film bio što bolji. Toliko je išao daleko da je i zbog ovog ostvarenja završio u bolnici.

Naime, kruži priča da je Stalone tražio od Dolfa Lundgrena da ga stvarno udari u "Rokiju 4" kako bi sve izgledalo verodostojnije.. Korpulentni Šveđanin nije imao kud, te je poslušao Silvestera i tresnuo ga.

Udarac je toliko bio jak da je Stalone završio u bolnici. Čak 9 dana je bio u toj zdravstvenoj ustanovi gde se oporavljao.

Ipak, taj udarac se isplatio, budući da je "Roki 4" odlično prošao, a ovaj film je od prodaja bioskopskih ulaznica zaradio čak 300,4 miliona dolara.

Pogledajte kako je izgledala finalna borba između Rokija i Ivana Draga:

Video: Silvester Stalone zabeležio najveći selfi video na svetu sa slavnim kolegama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA