≫ 

"Siguran sam da će publika uživati": Miodrag Radonjić otkriva koji je glavni adut "Južnog vetra 2"

Glumac u nastavku filma reditelja Miloša Avramovića igra lik Baće

  • 3
BDP BAAL KZN Miodrag Radonjic Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Glumac Miodrag Radonjić rekao je u emisiji "Tanjug Reflektor" da je ritam akcionog trilera glavni adut filma "Južni vetar: Ubrzanje". On se našao u izvanrednoj glumačkoj podeli filma "Južni vetar: Ubrzanje" čija se premijera očekuje uskoro, a koju predvodi Miloš Biković.

Popularni glumac, koji igra lik Baće, naglašava da će film oduševiti publiku jer ima naraciju priču koja će se ubrzati kao što sam naslov filma sugeriše.

- Taj ritam filma u kojem ima mnogo ''zaletanja'' ali mesta za rekapitulaciju viđenog je nešto novo u našoj kinematografiji. Siguran sam da će publika uživati u fenomenalnom putovanju koje je osmislio reditelj filma Miloš Avramović -  kazao je Radonjić.

Kako kaže njegov lik Baća spuštaće svojim doskočicama i šalama tenziju u filmu

- Na taj način će doživeti comic relief momenat. Baća na momente razbija dramu na njegov prepoznatljiv način - kazao je Radonjić.

Iskustvo igranja u predstavi "Ball" Beogradskog dramskog pozorišta je za Radonjića od neprocenjive važnosti.

- Reditelj predstave Diego De Brea nam j otkrio sasvim novi pristup u kojem često zajedno sa glumcima otkriva rešenja koje smo na kraju implementirali u predstavu - istakao je glumac.

Video: Žarko Laušević: Svako vreme je dobro za istoriju i Šekspira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    27. jun 2021 | 18:17

    Pa kad se budu klinci naprzili posle dilma imace ce identicne scene filma po ulicama samo sto ce spoznati pravu realnost

  • Juzni vetar

    27. jun 2021 | 19:06

    Baca: A koliko srpcica ces da mi rodis?

  • Samo ja

    27. jun 2021 | 22:37

    Ne volim nasilje niti bilo sta snimano u tom pravcu Beleznica Profesora Miskovica je super, ima temu,ljubav,ima Adrenalin taman da vam drzi paznju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA