Tonija Soprana igrao je Džejms Gandolfini, a sada i njegov sin: Snimljen film o čuvenom bosu

Prikvel serije "Sopranovi" stiže i u bioskop, i na TV ekrane

  • 0
The many saints of Newark "The many saints of Newark" / Printskrin: YT/Warner Bros. UK & Ireland

Posvedočite rođenju Tonija Soprana u novom trileru filma "The Many Saints of Newark". Ostvarenje koje u oktobru stiže i u bioskope, i na HBO Max, prati priču koja se desila decenijama pre radnje čuvene serije, kada Toni još uvek nije bio glava mafijaškog klana.

Glavna uloga data je Majklu Gandolfiniju, sinu pokojnog Džejmsa koji je Tonija igrao u "Sopranovima". Dok suparničke bande pokušavaju da preuzmu kontrolu nad "biznisom" od porodice DiMeo, u kriminalom rastrgnutom gradu Njuarku, Entoni i njegov stric Diki Moltisanti bivaju uvučeni u talas nasilja i zločina.

Tek će godinama kasnije Entoni postati šef mafije koji će Dikijevog sina, Kristofera, tretirati kao svog štićenika - ali ovo je priča o tome šta se desilo mnogo ranije.

U filmu takođe igraju i Lesli Odom Džunior, Džon Bernthal, Kori Stol, Džon Magaro, Vera Farmiga i Rej Liota.

Iza filma stoji i producent Dejvid Čejs, koji je kreirao "Sopranove". Alan Tejlor, koji je dobio Emija za epizodu "Kenedi i Hajdi" u originalnoj seriji, režiraće ovaj film.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA