Hale Bejli objavila prvu fotografiju kao Arijel i proslavila kraj snimanja "Male sirene"

Pod utiskom je bila mlada glumica

  • 0
Mala Sirena, Halle Bailey Mala Sirena, Hale Bejli Foto: Profimedia, Tanjug/AP

Kao što je poznato, publika će moći da gleda i film "Mala sirena", koji je počeo da se snima pre dve godine. Glavnu junakinju Arijel igra mlada glumica Hale Bejli, koja je na privukla pažnju svojom novom objavom na Instagramu.

Naime, ona je na društvenoj mreži objavila prvu fotografije nje u ulozi Male sirene. Povodom kraja snimanja filma, Hale Bejli je objavila i emotivan status.

-  I baš tako..to je završetak. Nakon audicije za ovaj film kada sam imala 18 godina, tek što sam napunila 19 godina, pa do završetka snimanja kroz pandemiju kada sam napunila 21 godinu ... konačno smo uspeli ... osećam se tako zahvalna što sam ovaj film doživela u svoj njegovoj slavi .. ovo je najteže iskustvo biti daleko od svega i svih koje sam ikada poznavala, osećati sumnju u sebe / usamljenost, ali takođe osećati takvu slobodu i istrajnost koliko sam dostigla kraj. Ovo iskustvo me učinilo mnogo snažnijom nego što sam ikada pomislila da mogu biti. Tako sam zahvalna što imam tako drage i talentovane ljude... - napisala je Hale Bejli.

Evo i fotografije:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Halle (@hallebailey)

Film "Mala sirena" je post produkciji, a u ovom ostvarenju gledaćemo i poznata glumačka imena - Havijera Bardema u ulozi kralja Tritona, a Melisa Mekarti biće Ursula.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA