Gaga Antonijević najavio novu seriju "Bunar", pa otkrio da li će biti bioskopske projekcije "Dare"

- To je izuzetno zanimljiva serija, jako sam ponosan na to kako su scenario napravili Igor Đorđević i Nataša Drakulić... - rekao je reditelj

  • 1

Reditelj Predrag Gaga Antonijević uskoro kreće sa snimanjem nove serije koja nosi naziv "Bunar". On je naveo da navedeno ostvarenje zanimljivo i da mu se dopada scenario.

Glavni lik, lika profesora fakulteta igraće glumac Igor Đorđević.

- On je profesor na fakultetu. On je imao vezu sa studetkinjom na fakultetu. Kao takav, posle tog greha i skandala, on se povlači na selo, svoje rodno mesto u Šumadiji gde pokušava da nađe neki mir, balans i smisao života... To je izuzetno zanimljiva serija, jako sam ponosan na to kako su scenario napravili Igor Đorđević i Nataša Drakulić... - rekao je reditelj.

Na pitanje ko će igrati studentkinju koja će imati aferu sa profesorom, Antonijević je rekao.

- Imamo nekoliko mogućnosti, još nismo finalizirali. Snimanje počinje 15. avgusta - rekao je reditelj.

Antonijević je naveo da će biti bioskopske projekcije filma "Dara iz Jasenovca".

- Hoće, nadamo se na jesen. Predviđeno je, zato što imamo jedno iznenađenje za publiku. Gledaće možda jednu drugačiju verziju, a film će od jesen biti prikazivan za škole. Mi smo ga donirali u tu svrhu, kao producenti i to je isto bitno za edukaciju mladih ljudi - rekao je Gaga Antonijević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA