≫ 

Glumici Lili Džejms treba "3 do 5 sati transformacije" kako bi ličila na Pamelu Anderson

Britanska glumica igraće Pamelu Anderson u ostvarenju "Pam & Tommy"

  • 1
Lili Džejms, Lily James, Pamela Anderson Lili Džejms, Pamela Anderson Foto: Profimedia Backgrid USA/Everett Collection

Britansku glumicu Lili Džejms gledaćemo u ulozi Pamele Anderson u seriji mreže "Hulu" koja nosi naziv "Pam & Tommy". Kao što je poznato, Tomija Lija igraće glumac Sebastijan Stan.

Ono što smo mogli da primetimo jeste da je Lili fizički "skinula" čuvenu Pamelu, međutim, taj proces je bio dugotrajan i dosadan, pišu strani mediji.

Naime, šef odseka koji je zadužen za frizure u seriji "Pam & Tommy" otkrio je da je glumici svaki dan potrebna dugačka transformacija pre nego što je mogla da stane pred kamere.

Naime, Džejmsova je morala da prođe "od tri do pet sati transformacije, od frizure do šminke svakog jutra", rekao je Beri Li Mo za Variety.

Iako je morala da prođe dosta vremena kako bi izgledala kao Pamela, Lili je sve prihvatila.

Lili se na setu odlično zabavlja i zaista uživa u svakom trenutku uloge koju tumači. Obožava i da se sredi kao Pamela, a pogotovo da nosi nekoliko brojeva veće grudi. Upravo umeci za grudi pomažu joj da se potpuno poistoveti s Anderson - ispričao je prijatelj sve popularnije glumice.

Predstojeća mini serija mreže Hulu završila je proizvodnju u petak. Kako se navodi, očekuje se da ovo ostvarenje ugleda svetlost dana u februaru sledeće godine.

Video: Ne, nije Dženifer: Snimak dvojnice holivudske zvezde zapalio internet, sličnost je neverovatna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA