U kakvoj su vezi Toni Stark i Šeng-Či, pogledajte u novom Marvelovom filmu

U Los Anđelesu održana je premijera novog Marvelovog filma "Šeng - Či i legenda o deset prstenova", film je dobio sjajne reakcije publike

  • 0

Premijera najnovijeg Marvelovog ostvarenja je održana juče u Los Anđelesu, a posebnu reakciju publike na crvenom tepihu su izazvale nove Marvelove zvezde Simu Liu (Šeng Či) i Akvafina (Keti), ali i legende kineskog filma Mišel Jeo i Toni Lijang.

Publika je oduševljeno napustila bioskop, o čemu svedoče prve reakcije i kritike fanova. Kritičari su pohvalili glumu, scenario i specijalne efekte, a posebno su istakli da su ih oduševile akcione cene, "kakve do sada nismo imali prilike da vidimo u Marvelovom filmskom univerzumu.“

- Dobro zapamtite ko je Simu Liu, ukoliko već ne znate, biće on velika akciona zvezda, a Marvel nam je spremio pravi hit film. - pišu neki od kritičara, dok drugi dodaju:

- Šeng Či je moj novi omiljeni Avendžer.

Dobri komentari se samo nižu:

- Mnogo ljudi će ovim filmom dobiti svog novog omiljenog Marvelovog heroja. Ovaj film je ključni deo budućnosti Marvelovog univerzuma i zaista će promeniti ceo superherojski žanr.

Zadovoljstvo prvim komentarima o filmu je iskazao i glavni glumac Simu Liu, koji je izrazio želju da se sledeći put na platnu pojavi sa drugim Marvelovim zvezdama.

Najnoviji Marvelov film Šeng Či i legenda o deset prstenova stiže pred domaću publiku 2. septembra!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA