≫ 

Greška u filmu "Toma" koju mnogi nisu primetili: "Bjela je tako hteo, za svoju dušu"

Zvezdani karavan nastupao je mnogo ranije

  • 35
Film Toma, Milan Marić Film "Toma" / Foto: TOMA Film

Film “Toma” Dragana Bjelogrlića oduševio je publiku, a zbog pojedinih scena, nije bilo suvog oka u bioskopskoj sali. Ipak, u samom filmu potkrala se jedna greška, koju mnogi nisu primetili.

Naime, čuvena pesma Lepe Lukić “Srce je moje violina”, koju u filmu izvodi glumica Olivera Bacić – nije ni postojala u vreme dok je Toma Zdravković nastupao sa "Zvezdanim karavanom". Zbog toga Lepa u stvarnom životu, tu pesmu nije mogla da peva na koncertnim turnejama u to vreme – kako je to u filmu predstavljeno.

Ovo je dan posle premijere filma, potvrdila i sama Lepa Lukić. Ona je rekla da je na to bila ukazala i reditelju filma Draganu Bjelogrliću.

Lepo je to što je pesma “Violina” u filmu, ali ona je kasnije izašla. Tada sam pevala po turnejama “Od izvora dva putića”. Kompozitor filma je znao za to, rekla sam im da je to greška. Ali, Bjelogrlić je insistirao da ta pesma bude izvedena u filmu za njegovu dušu – rekla je Lepa Lukić.

Nakon trijumfa filma “Toma” na regionalnim i domaćim festivalima, najiščekivaniji film godine premijerno je prikazan i pred beogradskom publikom. U krcatom Sava centru, gde je ujedno bila održana i poslednja projekcija, pred zatvaranje zbog renoviranja.

Podsetimo, na kraju premijere punih 20 minuta trajao je gromoglasan aplauz i ovacije reditelju, glumcima i saradnicima na ovom projektu – što se do sada ne pamti u ovoj dvorani.

Video: Gromoglasne ovacije za celu ekipu na premijeri filma Toma: Svi su se poklonili sjajnom delu

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nista opasno

    17. septembar 2021 | 16:22

    U Troji su leteli avioni pa nikom nista 😂😂😂 Jaka stvar 😄😄😄

  • Salvatore

    17. septembar 2021 | 19:34

    Nema veze sa filmom ali i ima... Ima li jos neki glumac glumica osim 20 - tak istih koji drze monopol nad serijama i filmovima u Srbiji samo za sebe!!!

  • Милвас

    17. septembar 2021 | 17:10

    Тому и његове песме сам волео и сада их волим али аутор филма ми се смучио.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA