≫ 

Skarlet Johanson i Dizni ponovo u ljubavi: Glumica rešila nesuglasice sa kompanijom

- Neverovatno sam ponosna na posao koji smo godinama radili zajedno i uživala sam u kreativnom odnosu sa timom - rekla je glumica, koja je Dizni pre dva meseca tužila

  • 1
Skarlet Johanson, "Black Widow" Foto: Profimedia/SplashNews.com

Skarlet Johanson i "Dizni" našli su zajednički jezik, dva meseca nakon što je glumica tužila kompaniju zbog naknade za Marvelovu "Crnu udovicu", u kojem je glumila glavnu ulogu.

- Srećna sam što smo rešili naše nesuglasice sa "Diznijem". Neverovatno sam ponosna na posao koji smo godinama radili zajedno i uživala sam u kreativnom odnosu sa timom. Radujem se nastavku naše saradnje u godinama koje dolaze  - navela je Johansonova u izjavi za časopis "People".

Tim povodom, oglasio se i Alan Bergman, predsednik kompanije "Disney Studios Content".

- Veoma sam zadovoljan što smo uspeli da postignemo zajednički dogovor sa Skarlet Johanson u vezi sa "Crnom udovicom". Cenimo njen doprinos u Marvelovom filmskom univerzumu i radujemo se zajedničkom radu na brojnim predstojećim projektima, uključujući "Dizneijevu kulu terora"- rekao je Alan Bergman.

Podsetimo, glumica je u julu tužila "Dizni", optužujući kompaniju da je prekršila njen ugovor kada je ovog leta objavila "Crnu udovicu" na svom Disney+ streaming servisu u isto vreme kada je film stigao u bioskope.

Zvezda Marvela je tvrdila da je njen ugovor sa "Crnom udovicom" bio zagarantovan ekskluzivnim prikazivanjem u bioskopu, pri čemu je najveći deo njene plate zavisio od bioskopske prodaje filma. Tvrdila je da je, budući da je film u isto vreme objavljen na platformi Disnei+, bioskopska zarada  bila manja nego što bi inače bila, što je uticalo na njenu nadoknadu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA