"Nije vreme za umiranje" nadmašio sva očekivanja: Zna se kada stiže u Srbiju

Film su nedavno ispratile dve kontroverze

  • 0
Daniel Craig, Danijel Krejg, Džejms Bond Džejms Bond / Foto: Tanjug/AP

Džejms Bond se vratio i to na velika vrata. "Nije vreme za umiranje", koji je ove nedelje imao veliku premijeru na kojoj je bila i kraljevska porodica, nadmašio je očekivanja u prvih nekoliko dana prikazivanja.

Procene su da će film nakon ovog vikenda zaraditi oko 112,9 miliona dolara na blagajnama, i to usred pandemije i bez nekih od najvećih tržišta - Kine (u koju stiže 29. oktobra), Rusije, Francuske i Australije.

Film koji je režirao Keri Jodži Fukunaga veoma je dobro ocenjen, a naročito interesovanje vlada i zbog toga što je ovo poslednji film u kome će Danijel Krejg predstavljati agenta oo7.

Zasada je "Nema vremena za umiranje" u ravni sa "Skajfol", prema zaradi u prvim danima nakon premijere, a oko 21 odsto ispod "Spektre", no treba imati u vidu na restrikcije zbog pandemije u brojnim bioskopima.

Film, koji u srpske bioskope stiže 7. oktobra, nedavno su ispratile dve kontroverze. Prva je izjava reditelja Fukunage da je Džejms Bond u prvim filmovima, kada ga je igrao Šon Koneri, bio silovatelj, a druga veliko pitanje ko će zameniti Danijela Krejga u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta ikada i da li bi to trebalo da bude žena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA